Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΜΟΙΡΕΣ: Μεσσαρίτικο ντέρμπι

Ώρα για τοπικό ντέρμπι στη Μεσσαρά με τη Δόξα Γαλιάς να αντιμετωπίζει εντός έδρας τις Μοίρες για το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η ομάδα των Μοιρών κλείνει φέτος 30 χρόνια ζωής καθώς η ίδρυση της ορίζεται το 1983 και χρησιμοποιεί ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο Δήμου Φαιστού "Μανώλης Στεφανουδάκης".
Οι Μοίρες με τις προσπάθειες του προέδρου της ομάδας κ. Αντώνη Τσαγκαράκη όπως και του προπονητή Ζαχαρία Σαββάκη ,δημιούργησαν ένα αξιόλογο ρόστερ ,το οποίο μάλιστα τα πηγαίνει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.
Να σημειωθεί ότι στην ομάδα των Μοιρών αγωνίζονται φέτος τέσσερις πρώην "κόκκινοι" με τους : Κώστα Κεφαλάκη ,Νίκο Ξεκαρδάκη ,Μανώλη Φραγκιαδάκη και Γιώργο Ξεκαρδάκη να βρίσκονται αντιμέτωποι την Κυριακή με την παλιά τους ομάδα.
Συνολικά προχώρησαν στην απόκτηση 9 ποδοσφαιριστών με τους : Γιώργο Ξεκαρδάκη ,Νίκο Ξεκαρδάκη ,Αντώνη Προβιδάκη ,Νίκο Νικηταρά ,Αγησίλαο Κοτσυφάκη ,Νίκο Ηλιάκη ,Μανώλη Καραλάκη ,Κώστα Κεφαλάκη και Βαγγέλη Χατζηδάκη να γίνονται κάτοικοι Μοιρών.
 Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες ,4 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Επίσης στο θεσμό του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν για τη δεύτερη φάση την ομάδα της ΑΕ Ηρακλή Θερίσου.
Στην πρώτη φάση είχαν αποκλείσει την Χερσόνησο εκτός έδρας ,νικώντας την με σκορ 0-3.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου