Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

5η Αγωνιστική: Αλμυρός-Δόξα Γαλιάς 1-1

Ισόπαλη αναδείχτηκε η Δόξα στο εκτός έδρας ματς με τον Αλμυρό ,για το πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.
Το ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Γαζίου ,είχε ευκαιρίες εκατέρωθεν ,εκλυστκό ποδόσφαιρο ,με τους φίλαθλους να περνάνε ένα πολύ ευχάριστο "ποδοσφαιρικό" απόγευμα.
Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ανήκε στη Δόξα Γαλιάς ,η οποία ατύχησε να προηγηθεί καθώς του σουτ του Φράγκου στο 9' ,σταμάτησε στο δοκάρι.
Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Αλμυρού να απειλήσει ,όμως το σουτ του Ποτηράκη δε βρήκε στόχο.
Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε στο 26' να σκοράρει ,όμως αστόχησε απελπιστικά.
Η Δόξα θα μπορούσε να προηγηθεί αρχικά στο 32' αλλά το σουτ του Γ. Καργιωτάκη δε βρήκε στόχο ,όπως και στο 34' του σουτ του ίδιου παίκτη απέκρουσε ο Χωραφάκης.
Λίγο πριν την ανάπαυλα ο Αλμυρός βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα ,καθώς ο Απλαδάς με διαγώνιο σουτ κέρδισε τον Τζωρμπατζάκη ,κάνοντας το 1-0.
Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κώττης με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε το παιχνίδι για τη Δόξα Γαλιάς.
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα ,όμως είτε η αστοχία είτε οι γκολκίπερ δεν επέτρεπαν να παραβιαστούν οι εστίες.
Στο 91' ο Αλμυρός θα μπορούσε να κερδίσει το ματς ,καθώς κέρδισε πέναλτι.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραντινάκης όμως δεν κατάφερε να ευστοχήσει  ,με τον Αλμυρό και τη Δόξα Γαλιάς να μοιράζονται τους βαθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου