Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΜΥΡΟΣ: Αναζητώντας την κορυφή

Την ομάδα του Αλμυρού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας η Δόξα Γαλιάς το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 ,για το πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Ο Αλμυρός ο οποίος χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Γαζίου ,πραγματοποίησε φέτος πολύ ηχηρές μεταγραφές με μόνο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μέχρι στιγμής όμως βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας απολογισμό 2 νίκες ,1 ισοπαλία και 1 ήττα ,δείγμα του πολύ δύσκολου φετινού πρωταθλήματος.
Στη θέση του προέδρου βρίσκεται ο Μαρίνος Μερονιανάκης και στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Χατζησεβαστός.
Όσον αφορά το ρόστερ υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις. Αποκτήθηκαν 14 ποδοσφαιριστές με τους : Χωραφάκη ,Αποστολάκη ,Αργέντη ,Καραντινάκη ,Κοκκινάκη ,Φελεγκάκη ,Ποτηράκη ,Πετράκη ,Πλαίτη ,Σταυρακάκη ,Ανδρεαδάκη ,Σαμιώτη ,Παπαδάκη και Χονδρογιάννη να γίνονται κάτοικοι Γαζίου.
Παράλληλα αποχώρησαν από τον Αλμυρό οι: Πάτκος ,Ανδρεαδάκης ,Χασαπάκης ,Μακαρώνας ,Βαρέλης ,Μαλλιωτάκης ,Σαμιώτης ,Κυραλλάκης ,Σουργιάς ,Πετράκης ,Καρέλης ,Κρασαγάκης και Μοχιανάκης.
Για το Κύπελλο ΕΠΣΗ ,ο Αλμυρός συνεχίζει στη δεύτερη φάση του θεσμού ,καθώς στην πρώτη φάση απέκλεισε τον Ατρόμητο ,νικώντας τον με σκορ 0-4 στο ουδέτερο γήπεδο του Πανεπιστημίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου