Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Κάποια στιγμή θα κάνει την αρχή

Τον Κόροιβο θα αντιμετωπίσει η Δόξα Γαλιάς εκτός έδρας για το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ ,σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 ,στο γήπεδο των Αγιών Παρασκιών.
Η ομάδα από τις Αγιές Παρασκιές παρά την περσινή της καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ ,φέτος δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα της με αποτέλεσμα να είναι βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας ,μετά το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών.
Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 3 πόντους ,με απολογισμό 1 νίκη και 6 ήττες.
Ως αποτέλεσμα αυτής της κακής πορείας και συγκομιδής ,ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Δοκιανάκης αποφάσισε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Έτσι τη θέση του Δημήτρη Κόκκινου στο πάγκο της ομάδας ,ανέλαβε πριν μερικές μέρες ο Νίκος Παγωμένος.
Μάλιστα να σημειωθεί ότι το επερχόμενο παιχνίδι με τη Δόξα Γαλιάς θα είναι το πρώτο ματς, που ο εν λόγω προπονητής θα κοουτσάρει την ομάδα.
Στο μεταγραφικό κομμάτι ,υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Ο Κόροιβος προχώρησε στην απόκτηση 11 ποδοσφαιριστών με τους: Λευτέρη Διγενή ,Φραγκίσκο Μαλλιωτάκη ,Παναγιώτη Ψαλιδάκη ,Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,Γιώργο Ζουρλαντώνη ,Μανώλη Σημαιάκη ,Λευτέρη Μαρκάκη ,Μάνο Παπαδάκη ,Βασίλη Αρβανίτη ,Βαγγέλη Καλομοιράκη και Νίκο Σουτζή να γίνονται κάτοικοι Αγιών Παρασκιών.
Παράλληλα από την ομάδα αποχώρησαν 6 ποδοσφαιριστές συνεχίζοντας αλλού την καριέρα τους.
Ο λόγος για τους : Νίκο Σχοιναράκη ,Πασχάλη Μούσιαρη ,Σπύρο Κοσμαδάκη ,Έρβιν Λέσι ,Μάνο Γιακουμάκη και Βέλικο Φλόρι.
Επίσης στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ,ο Κόροιβος έχει περάσει στη δεύτερη φάση όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Ζαρό.
Στην πρώτη φάση η ομάδα του Κοροίβου είχε αποκλείσει τον ΑΟ Καμινίων ,κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 1-3.
ΥΓ.: Πέρυσι η ομάδα από τις Αγιές Παρασκιές πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ. Φέτος μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν είναι ιδανικά κατατάσσοντας της στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με την έλευση του νέου προπονητή το κλίμα ίσως έχει αλλάξει και αρχίσει η ανάκαμψη. Ας ελπίσουμε η Δόξα Γαλιάς να παρουσιαστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και να μην δώσει δικαίωμα στον Κόροιβο να αρχίσει την ανάκαμψη από το εν λόγω ματς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου