Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις Απόστολου Παπακώστα και Άγγελου Ξημεράκη μετά το ματς με τις Δαφνές

Την άποψη τους παρέθεσαν στο doxagalias.blogspot.gr ,ο προπονητής της Δόξας Απόστολος Παπακώστας και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Άγγελος Ξημεράκης ,μετά τη νίκη επί των Δαφνών με σκορ 2-1 στο πρώτο επίσημο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο Γαλιάς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Απόστολος Παπακώστας : Για το παιχνίδι παρόλο που ο αντίπαλος ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και έχασε και πέναλτι που θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ ,εμείς το ελέγχαμε καθ' όλη τη διάρκεια του.Στο πρώτο ημίχρονο παρά το ότι βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ νωρίς δεν είχαμε ανάλογη εικόνα στη συνέχεια και κάναμε κακή εμφάνιση. Στο δεύτερο 45λεπτο ήμασταν βελτιωμένοι και με τις αλλαγές που έγιναν γίναμε πιο δημιουργικοί και καταφέραμε να πάρουμε μια δύσκολη νίκη.Θα πρέπει να δούμε αυτό το θέμα με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες ,αλλά και τα πέναλτι που παραχωρούμε εύκολα στους αντιπάλους. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση ,αλλά κρατάμε τους τρεις πόντους. Η συνέχεια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι. Τώρα έχουμε δυο ματς εκτός έδρας και αυτό πρέπει να μας αφυπνίσει και να πάμε να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε.

Άγγελος Ξημεράκης : Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα ,η οποία σιγά σιγά δείχνει να βρίσκει το ρυθμό της στο φετινό πρωτάθλημα ,το οποίο είναι αρκετά μεγάλης δυναμικότητας. Όλες οι ομάδες σε όλα τα παιχνίδια παίζουν για τη νίκη και οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ μικρές ,πράγμα που αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα. Όσο για το ματς ,παρόλο που κάναμε μέτρια εμφάνιση ,κερδίσαμε δίκαια και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια. Για το γκολ δεν έχει σημασία ποιος το πετυχαίνει ,το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου