Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Απόστολου Παπακώστα μετά την ήττα από τον ΟΦΑ

Την άποψη του παρέθεσε στο doxagalias.blogspot.gr ,ο προπονητής της Δόξας Απόστολος Παπακώστας ,μετά την ήττα από τον ΟΦΑ με σκορ 3-1 στο γήπεδο του Θραψανού για το πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Έγινε ένα παιχνίδι που στηρίχτηκε κυρίως στη δύναμη και στις δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Εκεί ο αντίπαλος μας ήταν σαφώς καλύτερος ,δίκαια πήρε τη νίκη που από το πρώτο λεπτό την ήθελε περισσότερο και τη διεκδίκησε μέχρι το τέλος με περισσότερο πάθος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές και πολλή αισιοδοξία και φυσικά συνεχίζουμε. Υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα τόσο από διοικητική στήριξη ,όσο και από ποιότητα στο ρόστερ. Μέχρι τώρα δεν έχουν έρθει τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά υπάρχει η ποιότητα να ανακάμψουμε. Σαν νεοφώτιστη ομάδα πρώτος στόχος πρέπει αν είναι η σωτηρία και αν αυτή έρθει γρήγορα ,κάτι που νομίζω ότι είναι εφικτό ,θα παλέψουμε να σκαρφαλώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για αυτό."


1 σχόλιο:

  1. lipame to proedro pou kathe xronoa spatalaei tosa xrimata k de kanei prama , kalo i omada auti i proponites theloun skotoma telika dilade re laki pires ta paidia sou ekei kai sxedon oloi tin alikarnasso kai ena sovaro epitehtiko den pires .

    ΑπάντησηΔιαγραφή