Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΛΗΨΗ: Πλασματική η βαθμολογική θέση της

Την περσινή πρωταθλήτρια της Β1 ΕΠΣΗ θα αντιμετωπίσει η Δόξα Γαλιάς για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο λόγος για την ομάδα της Ανάληψης, η οποία ιδρύθηκε το 1998 και έχει ως έδρα το ομώνυμο χωριό του Δήμου Χερσονήσου.
Στη θέση του προέδρου βρίσκεται ο κ. Γιάννης Στιβακτάκης και στη θέση του προπονητή πλέον(μετά το διαζύγιο με τον Σάκη Μπούρα) ο Ζαφείρης Λατσούδης με βοηθό την παίκτρια του Εργοτέλη, Μαρία Κουνάλη.
Η Ανάληψη προχώρησε στην απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τους : Ηρακλή Σωμαράκη (Χερσόνησος) , Δημήτρη Μηλάκη (Χερσόνησος) ,Βασίλη Βασιλείου (Χερσόνησος) ,Δημήτρη Τζιράκη (ΠΑΝΟΜ) ,Μανώλη Καρβουνάκη (ΠΑΝΟΜ) ,Κώστα Σπανάκη (ΠΑΝΟΜ) και Γιάννη Μπορμπουδάκη (Αθλόπολις) να την επιλέγουν ως επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.
Επίσης αποδέσμευσε 4 παίκτες με τους : Γιώργο Βασιλειάδη ,Ηρακλή Γιαλυτάκη ,Γιώργο Παπαδάκη και Μύρο Μαραβελάκη να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.
Η ομάδα της Ανάληψης ξεκίνησε με διαφορετικές φιλοδοξίες το φετινό πρωτάθλημα όμως η βαθμολογική της συγκομιδή έως τώρα είναι μηδαμινή και έχει κατεβάσει τον πήχη.
Εκτός αυτού όμως αποτελεί μια καλοδουλεμένη ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ ,η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει τη ζημιά.
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται ο Τζιράκης ,που αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 5 τέρματα.
Με το πέρας 11 αγωνιστικών στην Α2, η ομάδα της Ανάληψης βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς ,και απολογισμό 2 νίκες ,2 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Επίσης στο θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ αποκλείστηκε στην πρώτη φάση ,όπου ηττήθηκε εντός έδρας από τον Εθνικό με σκορ 0-1.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό το ρεπορτάζ σου Νίκο. Εύχομαι αύριο να γίνει ένα ωραίο ματς κι ο καλύτερος να κερδίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή