Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ: Λείπει η περσινή λάμψη

Την ομάδα του ΑΟ Μεταξοχωρίου θα αντιμετωπίσει η Δόξα Γαλιάς την ερχόμενη Κυριακή ,στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Ο ΑΟ Μεταξοχωρίου ιδρύθηκε το 1987 ,με έδρα στο ομώνυμο χωριό ένα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα από το 2006.
Στη θέση του προέδρου βρίσκεται ο Μανώλης Κοκοσάλης ,ο οποίος ήταν και την περσινή σεζόν στο ίδιο πόστο.
Όσον αφορά τον προπονητή ,στην αρχή της σεζόν στην άκρη του πάγκου καθόταν ο Λευτέρης Κάββαλος ,ο οποίος απομακρύνθηκε μετά την 3η αγωνιστική.
Τη θέση του πήρε ο Πέτρος Κοκοσάλης ,πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΜ.
Ο εν λόγω προπονητής κοουτσάρισε την ομάδα σε έξι μόνο παιχνίδια ,καθώς την 9η αγωνιστική αποχώρησε κι αυτός.
Και φτάσαμε στην τρίτη αλλαγή προπονητή μέσα σε λίγους μήνες με τους Λευτέρη Κάββαλο και Γιάννη Βελιγραντάκη να αποτελούν το τεχνικό δίδυμο για τη συνέχεια της σεζόν.
Την περσινή χρονιά το Μεταξοχώρι πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία τερματίζοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Α2.
Αυτή την πορεία εξαργύρωσαν αρκετοί παίκτες και πήραν μεταγραφές σε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών ,με το ρόστερ του ΑΟΜ να μένει ξεκρέμαστο για φέτος.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποχωρήσεων αυτά των Σπύρου Κοσμαδάκη (Κόροιβος) ,Θοδωρή Νταουσιάνη (ΠΑΟΚ) και Γιώργου Κοκοσάλη (Πόρος), παικτών ''κλειδιά'' της ομάδας.
Έτσι την φετινή σεζόν η ομάδα του Μεταξοχωρίου στηρίζεται σε παιδιά από το χωριό κυρίως ,τα οποία η διοίκηση πλαισίωσε με 5 μεταγραφές.
Ο λόγος για τους: Λιουδάκη (Ελπίδες) ,Τζάρτζαλο (Ρόδος) ,Σαριδάκη (Κόροιβος) ,Βελιγραδάκη (Τύλισος) και Κετέογλου (Γόρτυνα) ,οι οποίοι αποφάσισαν να αγωνιστούν στον ΑΟΜ για φέτος.
Η ομάδα κατέβηκε στο πρωτάθλημα χωρίς να πραγματοποιήσει προετοιμασία και παρά το καλό ξεκίνημα ,πλέον δείχνει να έχει ''ξεφουσκώσει''.
Με τη συμπλήρωση των δέκα πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος ,το Μεταξοχώρι βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς ,έχοντας απολογισμό 2 νίκες και 8 ήττες.
Επίσης στο θεσμό του κυπέλλου αποκλείστηκε από την πρώτη φάση ,καθώς ηττήθηκε από τη Γαρίπα με 1-5.

Υ.Γ. Σε καμία των περιπτώσεων η ομάδα της Γαλιάς δεν πρέπει να υποτιμήσει το Μεταξοχώρι διότι μπορεί να το πληρώσει ακριβά.
Όπως έπαθε όταν αντιμετώπισε την ομάδα της Φαιστού για την 5η αγωνιστική ,η οποία βρισκόταν τότε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. (βλέπε Δόξα Γαλιάς-Φαιστός 1-2)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου