Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

''Οικογενειακό'' δείπνο μετά τη νίκη επί του Δωριέα (ΦΩΤΟ)

Δείπνο παρέθεσε ο πρόεδρος της Δόξα Γαλιάς κ. Γεώργιος Καμπουράκης ,στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, έπειτα από την ευρεία νίκη που πέτυχε η ομάδα της Γαλιάς επί του Δωριέα με σκορ 5-0 ,το απόγευμα της Κυριακής.
Μπορεί ο καιρός την ώρα του ματς ,να μην ευνοούσε για ποδόσφαιρο ,όμως οι παίκτες της Δόξας έκαναν το καθήκον τους και κατέκτησαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς,παίζοντας παράλληλα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Στη συνέχεια χαλάρωσαν και πέρασαν ένα πολύ όμορφο βράδυ στο δείπνο που ακολούθησε.
Το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών,του τεχνικού επιτελείου και της Διοίκησης είναι εξαιρετικό κάτι το οποίο φαίνεται με την πρώτη ματιά και αποτυπώνεται επίσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Επίσης να σημειώσουμε ότι την εβδομάδα που διανύουμε ,η ομάδα της Δόξας θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις της στο γήπεδο του Ζαρού έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο φυσικός χλοοτάπητας του Σταδίου Μοιρών ''Μανώλης Στεφανουδάκης''.
Ο πρόεδρος της Δόξας κ.Καμπουράκης ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ζαρού κ. Σταματάκη για την παραχώρηση του γηπέδου και του εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.







1 σχόλιο: