Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

10η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Δωριέας 5-0

Την ευκολότερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Δόξα Γαλιάς ,καθώς επικράτησε εύκολα με 5-0 του Δωριέα στο στάδιο Μοιρών ''Μανώλης Στεφανουδάκης''.
Αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε ιδιαίτερα για ποδόσφαιρο,οι παίκτες της Γαλιάς, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.
Στο 10' ο Βενιανάκης με σουτ από πλάγια άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και καθησύχασε τον πάγκο της Δόξας.
Ο ίδιος παίκτης στο 44' με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 2-0 και έστειλε τη Δόξα με αέρα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα της Γαλιάς καθώς εκτός των ευκαιριών που δημιούργησε είχε και σε μεγάλο ποσοστό την κατοχή της μπάλας.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47' η Δόξα απείλησε ξανά,αυτή τη φορά με το Σουλτάτο ,ο οποίος με σέντρα σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Δωριέα.
Στο 60' έπειτα από ανατροπή στη μεγάλη περιοχή, ο Ξημεράκης έκανε το 3-0 από την άσπρη βούλα και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.
Ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ τρία λεπτά αργότερα ,με τη μπάλα όμως να κατευθύνεται άουτ.
Στο 71' ήταν η σειρά του Ξεκαρδάκη Γ. να δει το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ,όταν με όμορφο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ ,κάνοντας το 4-0.
Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Σουλτάτος με σουτ από την μικρή περιοχή ,κάνοντας το            5-0,σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις της Δόξας.
Άλλοι τρεις πολύτιμοι βαθμοί προστέθηκαν στο σακούλι της Δόξας στη μάχη που δίνει για την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ ,με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου