Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Επιτυχημένη η επέμβαση του Νίκου Κουτσάκη στους χιαστούς

Ένα καλοκαιρινό φιλικό με τον Ψηλορείτη στο Ρέθυμνο ήταν μοιραίο ώστε η μερική ρήξη χιαστών να χτυπήσει το γόνατο του Νίκου Κουτσάκη ,αφήνοντας τον εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Δόξας.
Σήμερα το μεσημέρι ο παίκτης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου του Μediterraneo Hospital ,το οποίο εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής.
Στο πλευρό του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Καμπουράκης καθώς και η σύζυγος του Ελένη Χαραλαμπάκη ,υπεύθυνη Τύπου και εκπρόσωπος ΕΠΣΗ της ομάδας.
Τον παίκτη ανέλαβε ο γιατρός ,μέλος της Ευρωπαικής Εταιρίας Αθλητιατρικής Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης Γεώργιος Τζοάνος, ο οποίος εκτελεί και χρέη ιατρού της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ρούβα.
Το χειρουργείο διήρκεσε σχεδόν 4 ώρες και κρίθηκε άκρως επιτυχημένο.
Το συγκεκριμένο ήταν το 3ο συνεχόμενο για τον κ. Τζοάνο την σημερινή μέρα,καθώς πριν να εισέλθει  ο Ν.Κουτσάκης για την επέμβαση,ο γιατρός είχε χειρουργήσει τον Λουμπάκη του Ρούβα και τον Δεληθωμαίδη των Ασιτών.
Να ευχηθούμε στους τρεις παίκτες ταχεία ανάρρωση και αποθεραπεία και να τους δούμε ξανά γερούς και δυνατούς στους αγωνιστικούς χώρους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου