Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Επίθεση ''φωτιά''

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει αυτή τη βδομάδα εντός έδρας η ομάδα της Δόξας.
Ο Ατρόμητος είναι ένα σωματείο ,το οποίο ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί την ποδοσφαιρική ομάδα της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου.
Ως έδρα χρησιμοποιεί το γήπεδο της Ελιάς.
Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Β1 ΕΠΣΗ,όπου αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς ,κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Α2.
Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ο Στέλιος Καλυκάκης και τη φετινή σεζόν.
Στη θέση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται πλέον ο Μιχάλης Καλαιτζάκης.
Αρχικά η ομάδα της Επισκοπής είχε συμφωνήσει με τον Νίκο Καπετανάκη να πορευτεί και φέτος, επιβραβεύοντας τον παράλληλα για την περσινή άνοδο,όμως επαγγελματικές υποχρεώσεις του τελευταίου οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας και στην πρόσληψη του Μιχάλη Καλαιτζάκη πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Όσο αφορά το ρόστερ υπήρξαν κι εκεί πολλές αλλαγές.
Την ομάδα της Επισκοπής αποχαιρέτησαν 8 παίκτες με τους : Γιώργο Πιτσουλάκη ,Αντώνη Χαλεπάκη ,Βαγγέλη Ανδρουλάκη ,Νίκο Ζανιαδάκη ,Δημήτρη Μαυρομήτρο ,Νίκο Ματθαίο ,Στέλιο Μαυράκη και Λευτέρη Λειβαδίτη να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.
Αντιθέτως η ομάδα του Ατρομήτου ενισχύθηκε με 11 ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της στην Α2.
Ο λόγος για τους: Παντελή Πακιουφάκη (Κόροιβος) ,Αλέξη Κουνενάκη (Πατούχας) ,Θοδωρή Στώτη (Διαγόρας) ,Μιχάλη Μαραβέλια (Θέρισος) ,Αντώνη Μεταξάκη (Ασίτες) ,Δημήτρη Κεφάκη (δανεικός-Κεραυνός) ,Παναγιώτη Αμανάκη (Θέρισος) ,Φραγκίσκο Μπετίνι (Μεταξοχώρι) ,Γιώργο Παπαδάκη (Ρωμανός) ,Στέργιο Ιερωνυμάκη (Κορωνίδα) και Βασίλη Ζήση (Δειλινά).
Μέχρι στιγμής η ομάδα της Επισκοπής αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας ,ισοβαθμώντας με την Αγία Βαρβάρα.
Ο απολογισμός της είναι 4 νίκες ,3 ισοπαλίες και 1 μόνο ήττα ,μετά το πέρας 8 αγωνιστικών.
Στο Κύπελλο της ΕΠΣΗ αποκλείστηκε από της Δαφνές στη δεύτερη φάση του θεσμού με σκορ 2-1.
Παίκτη κλειδί του Ατρομήτου αποτελεί αναμφίβολα ο Αντώνης Μεταξάκης.
Ο επιθετικός των ''μπλε'' αγωνίζεται στην κορυφή και είναι το πολυβόλο της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος της Α2 καθώς σε 8 αγωνιστικές μετράει 13 γκολ ,από τα συνολικά 22 του Ατρομήτου.
Ένα θέμα που θα πρέπει οπωσδήποτε λοιπόν να προσέξει η Δόξα είναι ο εν λόγω παίκτης.
Επίσης ο Φραγκίσκο Μπετίνι προσδίδει σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου