Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Συνέντευξη του Άγγελου Ξημεράκη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Άγγελος Ξημεράκης.
Μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα Γαλιάς,τις εντυπώσεις του από το σωματείο,τους φιλάθλους και τους στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά:

doxagalias.blogspot.gr: Καλησπέρα κ.Ξημεράκη. Ήρθατε τον Ιούλιο με μεταγραφή στην ομάδα της Γαλιάς.Ποιοι ήτανε οι λόγοι που σας έκαναν να πείτε το πολυπόθητο ''ναι''.?

Α.Ξ.: Καλησπέρα και σε σας και συγχαρητήρια για το blog σας.Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καμπουράκη και το συμβούλιο που με εμπιστεύθηκαν και πλέον ανήκω στην ομάδα της Δόξας.Μου παρουσίασαν ένα πολύ σοβαρό πλάνο και με τις κινήσεις τους μου το απέδειξαν κιόλας.Το σωματείο λειτουργεί άψογα σε όλους τους τομείς και ειδικά στον τομέα της οργάνωσης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερες κατηγορίες.

doxagalias.blogspot.gr: Οι φίλαθλοι πως σας αντιμετωπίζουν.?

Α.Ξ.: Στα εντός έδρας παιχνίδια είναι αρκετοί και μας στηρίζουν.Στα εκτός έδρας είναι λίγο πιο δύσκολο καταλαβαίνετε και λόγω των αποστάσεων.Είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και ο μόνος τρόπος να τους επιβραβεύσουμε είναι να κερδίζουμε τους αγώνες.

doxagalias.blogspot.gr: Μέχρι στιγμής πως σας φαίνονται οι εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα.?

Α.Ξ.: Δεν έχουμε αποδώσει ακόμα σύμφωνα με τις δυνατότητες μας.Θεωρώ ότι η ομάδα δεν έχει "δέσει" ακόμα.Έχει πάρα πολλές δυνατότητες,απλά χρειάζεται χρόνος ώστε να δέσουμε σαν ομάδα και να μάθει ο ένας παίχτης το παιχνίδι του άλλου. Έγιναν πολλές μεταγραφές και τα περισσότερα παιδιά δεν έχουμε ξαναπαίξει μαζί.Πιστεύω με το πέρασμα του χρόνου θα βρίσκουμε τα πατήματα μας και θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα.

doxagalias.blogspot.gr: Έρχεται ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό ,ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας και ισοβαθμεί με τη Δόξα.Πως θα το σχολιάζατε.?

Α.Ξ.: Μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τη Φαιστό εντός έδρας δεν έχουμε περιθώρια για νέο στραβοπάτημα.Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θα πάμε στο Ατσαλένιο για τη νίκη.

doxagalias.blogspot.gr: Για να κλείσουμε, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν.?

Α.Ξ.: Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΗ. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας,έχουμε την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε.Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό έιναι να παρουσιαζόμαστε σοβαροί σε κάθε ματς και να στοχεύουμε στη νίκη,ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπάλου.

doxagalias.blogspot.gr: Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.Καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους σας.

Α.Ξ.: Να είστε καλά.Καλή δημοσιογραφική συνέχεια σε σας και στο doxagalias.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου