Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Δόξα Γαλιάς-Κόροιβος 2-3

Ένα παλιό ρητό λέει: ''αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα''
Αυτή την τύχη λοιπόν είχε ο Κόροιβος,ο οποίος επικράτησε της Δόξας με 2-3 στο στάδιο Μοιρών σήμερα το απόγευμα και πήρε το εισιτήριο για τους ''16'' του Κυπέλλου.
Η ομάδα από τις Αγιές Παρασκιές πέτυχε 3 γκολ με ισάριθμα πέναλτι στο ματς.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Κόροιβου,καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Κοσμαδάκης με πέναλτι έγραψε το 0-1.
Η Δόξα αντέδρασε και με πολύ όμορφο σουτ του Σουλτάτου έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 στο 27'.
Στη συνέχεια δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ όμως χωρίς αποτέλεσμα.
Αρχικά ο Κυρλάκης αστόχησε σε τετ-α-τετ δύο φορές ,όπως και ο Ξεκαρδάκης Γ. αργότερα.
Έτσι οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν για τα αποδυτήρια με το σκορ να είναι ισόπαλο 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα της Γαλιάς ,καθώς στο 54' ο Ξεκαρδάκης Γ. με κεφαλιά έκανε το 2-1 υπέρ της Δόξας.
Εν συνεχεία η Δόξα δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για να κλειδώσει το ματς ,όμως οι παίκτες της δεν έβρισκαν στόχο,πράγμα που πλήρωσαν τελικά.
Έτσι φτάσαμε στο 63' όπου ο Κόροιβος κέρδισε πέναλτι και έφερε το παιχνίδι στα ίσια ξανά με τον Κοσμαδάκη να ευστοχεί και να κάνει το 2-2,πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 82' καταλογίστηκε ξανά πέναλτι για την ομάδα από τις Αγιές Παρασκιές ,το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λέσι ,κάνοντας το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πλέον η ομάδα της Δόξας αποκλείστηκε από το θεσμό του Κυπέλλου και στρέφει την προσοχή της στους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν.
Κανείς δεν θα έλεγε όχι σε μια καλή πορεία στο Κύπελλο ,όμως ο κύριος στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα στην Α2 και η άνοδος στην ''πρώτη τη τάξει'' κατηγορία του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου