Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΑΦΝΕΣ: Φέρουν ''δάφνες'' ποιότητας

Αυτή την αγωνιστική η Δόξα τίθεται αντιμέτωπη με τις Δαφνές,την Κυριακή στο στάδιο των Μοιρών.
Η ομάδα των Δαφνών που εδρεύει στο ομώνυμο χωριό αποτελεί μια αρκετά νοικοκυρεμένη ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες.
Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Β2 ΕΠΣΗ παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κέρδισε με την αξία της την άνοδο στην Α2.
Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ο κ. Χόφμαν, και με τον προπονητή Μάικ Παρθενάκη ο οποίος διανύει την 3η σεζόν στον πάγκο των Δαφνών έχουν δημιουργήσει ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο.
Το φετινό ρόστερ στηρίζεται κυρίως στον περσινό κορμό καθώς ανανέωσαν όλοι οι παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να πετύχει την άνοδο.
Πραγματοποιήθηκαν επίσης τέσσερις μεταγραφές, με τον Γιώργο Παπακώστα από τον Κεραυνό και τους Σταύρο Τζωρακολευτεράκη, Ισμίρ Ταφλάι και Γιάννη Ραβανό από τον Ρωμανό να μετακομίζουν στην ομάδα των Δαφνών.
Όσον αφορά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς με απολογισμό 2 νίκες,1 ισοπαλία και 3 ήττες με το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
ΔΑΦΝΕΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ     2-3
ΦΑΙΣΤΟΣ - ΔΑΦΝΕΣ                1-2
ΔΑΦΝΕΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ           0-1
ΔΑΦΝΕΣ - ΔΩΡΙΕΑΣ                1-1
ΛΙΝΤΟ     - ΔΑΦΝΕΣ                1-0
ΔΑΦΝΕΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ         3-2
Επιπρόσθετα συνεχίζει στη Β' φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ όπου κληρώθηκε να αναμετρηθεί με την ομάδα του Ατρομήτου εντός έδρας.
Στην Α' φάση του Κυπέλλου είχε επικρατήσει εύκολα του Μοχού εκτός έδρας με το εμφατικό 1-5.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι μεσοεπιθετικοί Ταφλάι και Πατεράκης οι οποίοι αποτελούν τα ''πρώτα βιολιά'' της ομάδας σκοράροντας συνεχώς καθώς και ο Τζωρακολευτεράκης που δεσπόζει στο χώρο του κέντρου.
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 21 Οκτώβρη στις 15:30 στο στάδιο των Μοιρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου