Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Φιλικό: ΠΟΑ-Δόξα Γαλιάς 1-1

Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας και θετικό αποτέλεσμα αν και σε φιλικό,απέναντι στον ΠΟΑ που αγωνίζεται και πρωταγωνιστεί στα γήπεδα του περιφερειακού.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με σουτ του Τσαφαντάκη από πλάγια στο 6' το οποίο κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο γκολκίπερ της Δόξας.
Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει.Ο Ξημεράκης βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ από πλάγια αριστερά έκανε το 0-1 για την ομάδα της Γαλιάς.
Τρία λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 11' ο Μαρκάρης επιχείρησε σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 14' ο ΠΟΑ με τον κεντρικό του αμυντικό πήγε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά η κεφαλιά του κατέληξε άουτ ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό σε αντεπίθεση της Δόξας ο Σουλτάτος με σέντρα σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να επέμβει σωτήρια και να κρατήσει το 0-1.
Στο 24' σε σουτ του Τσαφαντάκη ,ο Χαμάλακης αποσόβησε τον κίνδυνο πάνω στη γραμμή και με τον τερματοφύλακα της Δόξας εξουδετερωμένο.
Το ρολόι έδειχνε το 40ό λεπτό όταν ο επιθετικός του ΠΟΑ Τσαφαντάκης εκτέλεσε φάουλ με τον Φραγκιαδάκη όμως να φωνάζει παρών.
Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ,με την ομάδα της Δόξας να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη 0-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σουτ του Χαρμπή το οποίο πέρασε ξυστά από το δοκάρι.
Στο 57' ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή της Γαλιάς.
Το πέναλτι εκτελέστηκε,όμως ο Κωνσταντουλάκης που είχε πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ της Γαλιάς για το δεύτερο ημίχρονο είπε ''όχι''.
Ο Ρωμανάκης στο 64' δημιούργησε μια καλή ευκαιρία,όταν σε σουτ που επιχείρησε πήγε να αιφνιδιάσει τον Συνάνη ,ο οποίος τελικά έσωσε τον ΠΟΑ από δεύτερο γκολ.
Στη συνέχεια οι προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια.
Ο προπονητής της Δόξας μάλιστα χρησιμοποίησε και τα πιτσιρίκια της ομάδας το τελευταίο 20λεπτο.
Στο 80' σε μια ολιγωρία των παικτών της Γαλιάς ,ο Γιακουμάκης τρύπησε την άμυνα των φιλοξενουμένων και έκανε το 1-1.
Η τελευταία ευκαιρία του ματς ανήκε στον ΠΟΑ,όταν ο Χαρμπής έκανε το σουτ στο 84' το οποίο κατέληξε άουτ.
Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου