Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Μάχη για ένα εισιτήριο

Για ένα εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ θα παλέψουν η Δόξα Γαλιάς με τον Κόροιβο.
Το εν λόγω ματς βρίσκεται στο πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του κυπέλλου και ο νικητής θα προχωρήσει στους ''16'' του θεσμού.
Ο Κόροιβος όπου έχει έδρα το χωριό των Αγίων Παρασκιών αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω από τη Δόξα,με την οποία έχουν αντίθετες πορείες ,καθώς η ομάδα της Γαλιάς από την Α1 πέρυσι υποβιβάστηκε στην Α2,ενώ ο Κόροιβος το αντίθετο με την άνοδο που πέτυχε.
Έχοντας ισχυρό πρόεδρο τον κ.Μιχάλη Δοκιανάκη ,έμπειρο προπονητή τον κ.Μιχάλη Ζουραράκη η ομάδα από τις Αγίες Παρασκιές πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 πέρυσι τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας,κερδίζοντας την άνοδο.
Τη φετινή σεζόν προχώρησε σε γενική αναδιάρθρωση του ρόστερ καθώς απέκτησε δώδεκα νέους παίκτες.
Ο λόγος για τους: Μαστορίδη (ΑΕΚ) ,Πιτσουλάκη (Ατρόμητος) ,Σκαλιδάκη και Συμιανάκη (Ηρακλής Ηρ.) ,Ξυλούρη (Διαγόρας) ,Κοσμαδάκη και Καλομοιράκη (Μεταξοχώρι) ,Παπαδάκη (Γιούχτας) ,Βρούζο (Μαραθώνας) ,Γκιώνη (Εθνικός) ,Λέσι (ΠΑΝΟΜ) και Μούσιαρη (Κεραυνό Κορχ.) οι οποίοι επέλεξαν τον Κόροιβο ως την επόμενη στάση της καριέρας τους.
Επιπρόσθετα αποδέσμευσε δέκα παίκτες με τους: Πατούνα Ν ,Πατούνα Δ ,Φερετζάκη ,Βυνιχάκη ,Λεμονάκη ,Καλογεράκη ,Καπανταηδάκη Μ. ,Καπανταηδάκη Γ. ,Πακιουφάκη και Παπαδάκη να αποχωρούν από την ομάδα του Κόροιβου.
Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τα πηγαίνει αρκετά καλά παρά την ήττα της πρεμιέρας από τον Αλμυρό.Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και παρουσίαζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο συνδυαζόμενο με την κατάκτηση βαθμών.
Με το πέρας της 8ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Α1 με 13 βαθμούς,αριθμώντας 3 νίκες ,4 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα και με γκολ 13-11.
Παίκτες ''κλειδιά'' της ομάδας του Κόροιβου αποτελούν οι 2 επιθετικοί της.
Ο λόγος για τους Κοσμαδάκη και Λέσι οι οποίοι ήρθαν φέτος στον Κόροιβο και μέχρι στιγμής δείχνουν να συνεργάζονται άριστα στην επίθεση καθώς τραβούν το κουπί των γκολ έχοντας σημειώσει συνολικά 9 γκολ από τα 12 της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής από τους αμυντικούς της Δόξας καθώς μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο να σκοράρουν.
Στο κύπελλο ο Κόροιβος κέρδισε εύκολα στην πρώτη φάση την ομάδα της Ομόνοιας εκτός έδρας με 0-4 με τον Κοσμαδάκη να πετυχαίνει χατ-τρικ.
Το παιχνίδι με την ομάδα της Γαλιάς είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 31 Οκτώβρη και θα αποτελέσει και ένα τεστ για τη Δόξα Γαλιάς καθώς θα της δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσει μια ομάδα από μεγαλύτερη κατηγορία με ένα σαφώς ποιοτικό ρόστερ και να μετρήσει τις δυνάμεις της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου