Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

7η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Δαφνές 2-0

Νικηφόρο και ταυτόχρονα θετικό ήταν το ντεμπούτο του Λάκη Καργιωτάκη στον πάγκο της Δόξας,καθώς οι παίκτες φρόντισαν να του κάνουν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του με τη νίκη που πέτυχαν κόντρα στις Δαφνές.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τη Δόξα η οποία με το δυνατό σουτ του Σουλτάτου στο 18' ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο ματς,με το σουτ ωστόσο να αποκρούεται από τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων.
Και η δεύτερη φάση του αγώνα άνηκε στη Δόξα καθώς ο Κυρλάκης στο 37' επιχείρησε σουτ προς την αντίπαλη εστία με τον Μαγκουφάκη να λέει ξανά ''όχι''.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0 να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.
Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με ευκαιρία των Δαφνών,όταν ο Ταφλάι στο 47' σούταρε δυνατά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 55' η Δόξα έσπασε το ρόδι καθώς μετά από σέντρα του Μαρκάκη και προσωρινό διώξιμο του τερματοφύλακα,ο Γ.Ξεκαρδάκης με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
Στο 62' η ομάδα της Γαλιάς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν από σέντρα του Ξημεράκη, ο Χαμαλάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι.
Ότι δεν πέτυχε ο Χαμαλάκης ,το κατάφερε ο Σουλτάτος στο 73' , ο οποίος βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα,τον απέφυγε εξαιρετικά και πλάσαρε κάνοντας το 2-0.
Η τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης έγινε στο 84' όταν ο Βενιανάκης επιχείρησε το σουτ το οποίο έδιωξε προσωρινά ο Μαγκουφάκης και στην επαναφορά ο Ξημεράκης έκανε την προβολή με τον αμυντικό των Δαφνών να διώχνει τη μπάλα μπροστά από το τέρμα.
Το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο έφερε τη Δόξα μόνη πρώτη στη βαθμολογία,θέση που ευελπιστεί να παραμείνει έως το τέλος της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου