Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

12η Αγωνιστική: ΑΕΚ-Δόξα Γαλιάς 2-1

Την ήττα γνώρισε η Δόξα Γαλιάς εκτός έδρας από την ΑΕ Κατσαμπά με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.
Μόλις στο 7' ο Κεφαλιανός έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους ,καθώς το δυνατό μακρινό σουτ του δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Δόξας.
Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ,η ΑΕ Κατσαμπά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι όταν ο Κεφαλιανός με ήρεμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ,διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα ,βάζοντας γερές βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.
Λίγο πριν την ανάπαυλα ο συνήθης σκόρερ της Δόξας ,Ηρακλής Ξυδάκης με όμορφο πλασέ έπειτα από πάσα του Παπαδάκη μείωσε σε 2-1 ,σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου η Δόξα Γαλιάς έμεινε με 10 παίκτες ,καθώς αποβλήθηκε ο Φανουράκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα ,πράγμα που έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο της ανατροπής για τη Γαλιά.
Στο 77' ο Παπαδάκης προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως το σουτ του πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι.
Το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος και η ομάδα του Κατσαμπά κατέκτησε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Για τη Δόξα Γαλιάς συνεχίζεται η πτωτική πορεία και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου