Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

10η Αγωνιστική: Πατούχας-Δόξα Γαλιάς 0-3

Μεγάλη νίκη τόσο σε έκταση ,όσο και σε σημασία πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Δόξα Γαλιάς με αντίπαλο τον Πατούχα ,σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Βιάννο για το πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Οι "Γαλιανοί" παρουσιάστηκαν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το ματς και κατέκτησαν απόλυτα δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο Πατούχας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος ,καθώς με την έναρξη της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Δόξας Τζωρμπατζάκη ,ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 15' ο Λουλάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.
Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει. Ο Καριωτάκης πάσαρε στο Μαρκάκη και ο τελευταίος ανακόπηκε σωτήρια από τους αμυντικούς του Πατούχα πριν να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και οι δυο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου οι αμυντικοί του Πατούχα δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Γιώργος Καργιωτάκης με προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 67' ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του με όμορφο πλασέ ,κάνοντας το σκορ 0-2 ,βάζοντας παράλληλα γερές βάσεις για την εκτός έδρας επικράτηση της Δόξας.
Στο 85' ο Παπαδάκης πρόσθεσε κι αυτός το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ καθώς με πλασέ "έγραψε" το τελικό 0-3.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου