Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΝΩΙΚΗ: Φιλόδοξη και άκρως επικίνδυνη

Την ανανεωμένη και ενισχυμένη με παίκτες ποιότητας ομάδα της Μινωικής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας η Δόξα Γαλιάς για το πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Το πρωτάθλημα το οποίο "μπαίνει" στη δεύτερη στροφή του έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι είναι πολύ αμφίρροπο και με τις περισσότερες ομάδες να παλεύουν στο ίσια το κάθε ματς.
Στο διοικητικό θώκο της Μινωικής βρίσκεται ο Γιώργος Παναγιωτάκος και στη θέση του προπονητή ο Μιχάλης Ζουραράκης.
Η ομάδα της Μινωικής έχει ως έδρα το γήπεδο του Πανεπιστημίου και μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους ,έχοντας ένα ματς λιγότερο.
Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο πραγματοποίησε πολλές και ποιοτικές προσθήκες καθώς απέκτησε 17 ποδοσφαιριστές ,με τους : Γιάννη Μιχελιδάκη ,Δημήτρη Ανδρεαδάκη ,Στέλιο Σταματάκη ,Παναγιώτη Ρουμελιώτη ,Έρι Ντρέτσα ,Δημήτρη Ρουμελιώτη ,Παναγιώτη Πομώνη ,Νίκο Σφακιανάκη ,Στάθη Κυπαράκη ,Γιάννη Αναγνωστάκη ,Μανώλη Σπανό ,Έρβιν Λέσι ,Μαρίνο Σεραφειμίδη ,Δημήτρη Τσαφαντάκη ,Γιώργο Τσικαλά και Κώστα Τσαφαντάκη να γίνονται κάτοικοι Πανεπιστημίου.
Επίσης από την ομάδα αποχώρησαν οι: Γιώργος Καλομοίρης ,Νίκος Μανιώρος και Δημήτρης Βεργιανάκης οι οποίοι αναζήτησαν αλλού ποδοσφαιρική στέγη.
Μέχρι στιγμής η Μινωική αποδίδει πολύ όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο έχοντας μάλιστα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 25 τέρματα στο ενεργητικό της.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι επιθετικοί της ,καθώς ο Έρβιν Λέσι με 8 τέρματα και ο Κώστας Τσαφαντάκης με 6 είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τις αντίπαλες άμυνες.
Επίσης στο θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ η ομάδα του Πανεπιστημίου έχει προκριθεί στην Γ΄φάση νικώντας την ομάδα του Κεραυνού στον προηγούμενο γύρο με σκορ 0-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου