Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΚ: Να συνεχίσει την αγωνιστική της ανάκαμψη

Το ιστορικό σωματείο της ΑΕ Κατσαμπά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας η Δόξα Γαλιάς ,στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ ,σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Καρτερού.
Η ίδρυση του σωματείου του Κατσαμπά χρονολογείται το 1924 ,συμπληρώνοντας τη φετινή σεζόν 90 χρόνια ζωής.
Στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ο Θωμάς Αιβαλιώτης ,ο οποίος διαδέχτηκε τον πρόεδρο κατατεθέν της ΑΕΚ επί 24 χρόνια, Ηλία Νατσάκο.
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται από φέτος ο Γιάννης Μεσσαριτάκης ,έχοντας αναλάβει και χρέη υπεύθυνου ακαδημιών.
Πολλές ανακατατάξεις υπήρξαν στην ομάδα του Κατσαμπά το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Αποκτήθηκαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές με τους: Γιάννη Τζέρτζι ,Μιχάλη Μπορμπουδάκη ,Γιώργο Πιτσουλάκη ,Νίκο Βενέρη ,Γιώργο Κανόνη ,Στέφανο Καρανδινό ,Γιώργο Τσιμπινό ,Δημήτρη Πεπονάκη ,Σπύρο Βλαχάβα ,Βασίλη Μαγκαφουράκη ,Νίκο Καραδαγλή ,Τάκη Καραφωτιά ,Ζαχαρία Τριγώνη ,Μιχάλη Σηφάκη ,Σπύρο Αθουσάκη ,Γιώργο Αφενδόπουλο ,Λευτέρη Κοσμαδάκη και Στέλιο Πατεράκη να γίνονται "κάτοικοι" Κατσαμπά.
Εκτός τις προσθήκες στην ΑΕΚ υπήρξαν και αποχωρήσεις. Ο λόγος για τους: Λευτέρη Διγενή ,Παναγιώτη Ψαλιδάκη ,Γιάννη Καλυκάκη ,Χρήστο Τρύφωνος οι οποίοι επέλεξαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ,η ΑΕΚ παρά το κάκιστο της ξεκίνημα και σε συνδυασμό με το -2 που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν ,δείχνει να ανακάμπτει και έπειτα από κάποια επιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες ,1 ισοπαλία και 6 ήττες.
Επίσης στο θεσμό του Κυπέλλου έχει αποκλειστεί από τον Πατούχα καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι ηττήθηκε με σκορ 4-1 στη Βιάννο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου