Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

13η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-ΑΟΤ 1-1

Ισόπαλο έληξε το μεγάλο Μεσσαρίτικο ντέρμπι μεταξύ της Δόξα Γαλιάς και του ΑΟΤ για το πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Η Δόξα ξεκίνησε το ματς με τον καλύτερο τρόπο καθώς μόλις στο 4' ο Ξυδάκης με κεφαλιά ,έκανε το 1-0 ,βάζοντας τη Γαλιά σε θέση οδηγού.
Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο ΑΟΤ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ,όμως το πλασέ το Μαρακομιχελάκη έδιωξε ο Ξημεράκης πάνω στη γραμμή.
Η συνέχεια περιελάμβανε μια φλύαρη κατοχή της Δόξας ,χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία και το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Γαλιάς να προηγείται με σκορ 1-0.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου ο Ταβερναράκης με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την ομάδα του Τυμπακίου.
Στο 60' το φάουλ του Φράγκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι για τη Δόξα ,ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα της Γαλιάς πέτυχε τέρμα που κακώς ακυρώθηκε.
Λίγο πριν τη λήξη του ματς ο Σουλτάτος έχασε την ευκαιρία να δώσει το τρίποντο στη Γαλιά ,καθώς το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ ,κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου