Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ: Αντεπίθεση ,αρχής γενομένης από το Κύπελλο

Δυο αγώνες σε μια βδομάδα θα δώσει η Δόξα Γαλιάς με αντίπαλο τον Αστέρα Μυρτιάς.
Το πρώτο ματς έχει οριστεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και αφορά το Κύπελλο ΕΠΣΗ ,με τη Δόξα Γαλιάς να αγωνίζεται στη Μυρτιά και το δεύτερο παιχνίδι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ,με τους Μυρτιανούς να κατεβαίνουν στη Μεσσαρά.
Η ομάδα της Μυρτιάς μετά από πολλά χρόνια άλλαξε διοίκηση ,καθώς τη θέση του προέδρου που κατείχε επί 11 συναπτά έτη ο Μηνάς Σπανάκης ,ανέλαβε ο Γιώργος Στρατάκης.
Πριν μερικές μέρες όμως ο Γιώργος Στρατάκης υπέβαλλε την παραίτηση του για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους και έτσι ο Αστέρας παραμένει "ακέφαλος" προς το παρόν ,μέχρι την πραγματοποίηση του Δ.Σ. της ομάδας.
Όσον αφορά τη θέση του προπονητή ,στο συγκεκριμένο πόστο βρίσκεται ο Χρήστος Καργιώτης.
Ο Αστέρας Μυρτιάς αποτελεί σταθερή δύναμη του τοπικού ποδοσφαίρου και κάθε χρόνο πλασάρεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε στην απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών ,με τους : Μιαούλη ,Τζανιδάκη ,Βεργιανάκη ,Γιαννακάκη ,Καραφωτιά ,Ταφλάι και Γιαλυτάκη να γίνονται "κάτοικοι" Μυρτιάς.
Παράλληλα στην ομάδα δεν θα αγωνίζονται τη φετινή σεζόν 5 παίκτες. Ο λόγος για τους : Μαρκάκη ,Πασσά ,Βιστάκη ,Γιακουμάκη και Μπακαλάκη.
Στον αντίποδα ,η Δόξα Γαλιάς μέχρι στιγμής βρίσκεται χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις αγωνιστικές ,βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας.
Παρόλο τις αρχικές προσδοκίες ,η ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα.
Το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο ,όπως και αυτό του Σαββάτου για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Αστέρα Μυρτιάς ,αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία ,ώστε να αντιστραφεί τα κλίμα ,να αλλάξει η ψυχολογία ,να ηρεμήσει η ομάδα και να ατενίσει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.
Ο καιρός γαρ εγγύς...



1 σχόλιο: