Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Καλή αρχή..!!

Κατακτώντας το πρωτάθλημα της περσινής σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ ,η Δόξα Γαλιάς είχε ένα και πρωταρχικό στόχο για τη φετινή χρονιά.
Να ισχυροποιηθεί και να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει τοπική κατηγορία χωρίς να γίνει "ασανσέρ" στις τοπικές κατηγορίες.
Με αυτή τη σκέψη λοιπόν ο πρόεδρος κ.Γιώργος Καμπουράκης και ο προπονητής κ.Λάκης Καργιωτάκης έκαναν τον προγραμματισμό και σχεδιασμό της φετινής σεζόν.
Η Δόξα Γαλιάς πραγματοποίησε αρκετά καλές και ηχηρές μεταγραφές για τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά και με βάση τα οικονομικά δεδομένα της δύσκολης εποχής που διανύουμε.
Η ομάδα της Μεσσαράς απέκτησε 11 ποδοσφαιριστές ,με τους : Βασίλη Παπαδάκη ,Μηνά Φράγκο ,Κων/νο Κώττη ,Κων/νο Ιερωνυμάκη ,Μιχάλη Βαρέλη ,Αλέξανδρο Τζωρμπατζάκη ,Μανώλη Πολεμαρχάκη ,Ηρακλή Ξυδάκη ,Γιώργο Καργιωτάκη ,Μάνο Καργιωτάκη και Κων/νο Φανουράκη να φορούν τα ερυθρόλευκα για τη νέα χρονιά.
Επίσης αποδέσμευσε 7 παίκτες με τους: Κων/νο Κεφαλάκη ,Αλέξανδρο Βενιανάκη ,Αντώνη Κωνσταντουλάκη ,Νίκο Ξεκαρδάκη ,Γιώργο .Η. Ξεκαρδάκη ,Γιώργο .Π. Ξεκαρδάκη και Γιώργο Σηφάκη ,να αποχωρούν από την ομάδα.
Ακόμα με την ομάδα δεν θα αγωνιστούν τη φετινή σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι: Νίκος Βαφάκης , Μπάμπης Κυρλάκης και Αλέξανδρος Κουτεντάκης οι οποίοι όμως συνεχίζουν να ανήκουν στο δυναμικό της Δόξας.
Επιπρόσθετα η ομάδα θα αγωνίζεται στο δικό της "σπίτι" από φέτος. Στο γήπεδο Γαλιάς έγιναν τα απαραίτητα έργα ,τοποθετήθηκε πλαστικός χλοοτάπητας 5ης γενιάς ,διαμορφώθηκαν κατάλληλα τα αποδυτήρια και το εν λόγω γήπεδο θα μπορεί να φιλοξενεί τους αγώνες της Δόξας.
Ακόμα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένει η τοποθέτηση των πάγκων και η κατασκευή της κερκίδας ,που αναμένεται να κατασκευαστεί σύντομα.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ,το πρωτάθλημα της Α1 ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Η Δόξα Γαλιάς θα αγωνιστεί εκτός έδρας στο γήπεδο Μαρτινέγκο ,με αντίπαλο τον Ηρακλή Θερίσσου.
Επίσης στο κύπελλο ΕΠΣΗ την περιμένει άλλο ένα δύσκολο ματς για την πρώτη φάση ,καθώς θα μεταβεί στη Μυρτιά για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον τοπικό Αστέρα.
Στην προετοιμασία της ομάδας ο προπονητής Λάκης Καργιωτάκης έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα από τις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά που πραγματοποιήθηκαν.
Η Δόξα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο που μόνο με αισιοδοξία μπορεί να γεμίσει το τεχνικό τιμ.
Ας ευχηθούμε στην ομάδα της Γαλιάς όπως και σε όλα τα σωματεία ,καλή αρχή στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ,χωρίς τραυματισμούς και ας κερδίσει τους τίτλους ο καλύτερος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου