Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

4η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Αστέρας Μυρτιάς 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Γαλιάς ,η οποία επιβλήθηκε με σκορ 1-0 του Αστέρα Μυρτιάς για το πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
Το παιχνίδι κατά γενική ομολογία ήταν μοιρασμένο ,με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τους γηπεδούχους να υπερτερούν στην κατοχή της μπάλας.
Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ,καθώς μόλις στο 2' ,ο Ξυδάκης με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ,έβαλε τη Δόξα Γαλιάς σε ρόλο οδηγού.
Η Δόξα συνέχισε να κρατάει το παιχνίδι στα χέρια της ,χάνοντας ευκαιρία λίγο αργότερα να διπλασιάσει τα τέρματα της ,με σουτ του Καργιωτάκη Γ. το οποίο ήταν άστοχο.
Ο Αστέρας απείλησε εις διπλούν ,αρχικά με το σουτ του Γιαννακάκη στο 41' και στη συνέχεια με το σουτ του Βεργιανάκη στο 43'.
Αμφότερα τα σουτ ,τα απέκρουσε ο γκολκίπερ της Δόξας ,κρατώντας το 1-0 και στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με τη Δόξα Γαλιάς προηγούμενη στο σκορ.
Στο δεύτερο 45λεπτο ,ο Αστέρας Μυρτιάς μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ,όμως δεν κατάφερε με κάποια κλασική ευκαιρία να απειλήσει την εστία της Γαλιάς.
Οι τελευταίες φάσεις του ματς ανήκουν στους γηπεδούχους ,οι οποίοι όμως δεν ευτύχισαν να διευρύνουν το σκορ.
Στο 82' ο Σουλτάτος βγήκε τετ-α-τετ ,όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα ,Κουρουπάκης αποσόβησε τον κίνδυνο.
Πανομοιότυπη φάση με τον Χαμαλάκη στο 86' με τον γκολκίπερ του Αστέρα να "λέει ξανά όχι".
Στις καθυστερήσεις ο Κουρουπάκης απέκρουσε σωτήρια φάουλ του Παπαδάκη κρατώντας το 1-0 ,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου