Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Α' Φάση Κυπέλλου ΕΠΣΗ: Αστέρας Μυρτιάς - Δόξα Γαλιάς 1-0

Νωρίς νωρίς εκτός Κυπέλλου ΕΠΣΗ τέθηκε η Δόξα Γαλιάς ,η οποία ηττήθηκε στη Μυρτιά από τον τοπικό Αστέρα ,με σκορ 1-0.
Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας ,ο Αστέρας όμως παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματικός και αποχώρησε με τη νίκη-πρόκριση από τον αγωνιστικό χώρο.
Το σκορ για την ομάδα της Μυρτιάς άνοιξε σχετικά νωρίς ο Σπυριδάκης ,ο οποίος έκανε το 1-0 στο 13' με μονοκόματο σουτ ,σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Δόξα Γαλιάς προσπάθησε να γυρίσει το ματς όμως η προσπάθεια έγινε ακόμα δυσκολότερη όταν από το 58' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ,καθώς αποβλήθηκε από το παιχνίδι ο Ιερωνυμάκης ,ο οποίος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή.
Ο Καραφωτιάς εκτέλεσε το πέναλτι για λογαριασμό του Αστέρα ,όμως ο τερματοφύλακας της Γαλιάς ,Τζωρμπατζάκης ,απέκρουσε.
Στη συνέχεια η Δόξα είχε δύο δοκάρια με τον Μαρκάκη και το Σουλτάτο, όμως το θέμα είναι ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και το σκορ παρέμεινε στο 1-0.
ΥΓ.: Ανεξαρτήτως της σημερινής ήττας και του πρόωρου αποκλεισμού της ομάδας από το Κύπελλο ΕΠΣΗ ,τις τελευταίες βδομάδες κάτι δεν πάει καλά για τη Δόξα.
Μπορεί την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος να έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά από τον Ηρακλή Θερίσσου και αυτό να επηρέασε την ομάδα ,όμως στα επόμενα ματς ,έχει παρουσιαστεί κατώτερη των προσδοκιών.
Το ότι διαθέτει πολύ καλό υλικό για την κατηγορία όπως και αξιόλογο προπονητή ,αυτά είναι δεδομένα και δεν δικαιολογούν τη βύθιση στον πάτο της βαθμολογίας.
Ίσως να είναι και θέμα ψυχολογίας.
Μέσα σε 3 μέρες οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες ,αυτή τη φορά στη Μεσσαρά για το πλαίσιο του πρωταθλήματος.
Σε ένα παιχνίδι που πλέον η Δόξα μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα ,αναζητά εναγωνίως τη νίκη και το τρίποντο.
Αναμένουμε..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου