Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΡΙΣΣΟΥ: Νέα ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες

Με τη νεοσύστατη ομάδα του Ηρακλή Θερίσσου θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας η Δόξα Γαλιάς για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ ,την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:30.
Η εν λόγω ομάδα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι ,προέρχεται από τη συνένωση των ομάδων Ηρακλή Ηρακλείου και Θερίσσου και ως έδρα θα χρησιμοποιεί το γήπεδο Μαρτινέγκο.
Στο προεδρικό θώκο βρίσκονται ο Κώστας Μαυρουδής από κοινού με τον Γιώργο Δαμιανάκη και στη θέση του προπονητή ο Μιχάλης Καλυκάκης.
Η ομάδα του Ηρακλή προχώρησε στην απόκτηση 10 ποδοσφαιριστών την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τους :Γιάννη Τσουπάκη ,Νίκο Καπελώνη ,Χρήστο Τρύφωνος ,Πέτρο Τσαίνη ,Γιάννη Καστελιανάκη ,Κώστα Ανδρεαδάκη ,Γιάννη Πολυχρονάκη ,Απόστολο Χαλκιαδάκη ,Κώστα Ρουμπελάκη και Γιάννη Κάβαλο να τον επιλέγουν ως επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Επίσης αποδέσμευσε 10 παίκτες με τους : Νίκο Νικηταρά ,Παναγιώτη Ρουμελιώτη ,Χρήστο Κιουπάκη ,Λευτέρη Σηφάκη ,Τζέρτζι ,Στέφανο Καρανδινό ,Γιώργο Μουτσουρούφη ,Άρη Αντωνακάκη ,Νίκο Λιαδάκη και Τάκη Καραφωτιά να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.
Στο θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΗ έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα της Τυλίσου για την πρώτη φάση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου