Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αλέξανδρος Βενιανάκης-Παναγιώτης Χαμαλάκης : "Βρισκόμαστε άξια στην πρώτη θέση"

Την άποψη τους παρέθεσαν στο doxagalias.blogspot.gr ,οι δυο ποδοσφαιριστές της Δόξας ,μετά τη μεγάλη νίκη επί του Μεταξοχωρίου με σκορ 7-0 ,με την οποία χρειάζεται ένας μόλις πόντος στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε η ομάδα της Μεσσαράς να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια στην Α2 ΕΠΣΗ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Αλέξανδρος Βενιανάκης : Ήταν μια δύσκολη χρονιά,με πολύ πίεση αφού είχαμε βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Α2.
Ευτυχώς ,μέχρι τώρα όλα πήγαν θετικά για μας αφού χρειαζόμαστε όπως είπατε και σεις ,ένα μόνο βαθμό για να είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές.
Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα ,όλη η ομάδα έδειξε χαραχτήρα και νοοτροπία νικητή και πιστεύω ότι άξια βρισκόμαστε στην πρώτη  θέση.
Σημαντικό ρόλο βέβαια για αυτό το επίτευγμα έπαιξε και η διοίκηση της ομάδας η οποία ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν όπως και ο προπονητής μας κ. Λάκης Καργιωτάκης.

Παναγιώτης Χαμαλάκης : O στόχος της ομάδας από την αρχή της χρονιάς ήταν το πρωτάθλημα.
Τώρα που είμαστε μια ανάσα από το στόχο πλέον ,νιώθω ικανοποίηση και χαρά γιατί έχουμε δουλέψει πολύ γι αυτό.
Όλη τη σεζόν πιστεύω αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο ότι διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και ότι το αξίζουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή.
Η διοίκηση και ο προπονητής μας ,ήταν πάντα δίπλα μας και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν στην A1.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου