Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΝΑΛΗΨΗ: Πορεία πρωταθλητισμού στο 2ο γύρο

Την ομάδα της Ανάληψης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την προσεχή Κυριακή η Δόξα Γαλιάς ,για το πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Η Ανάληψη έχει καταγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος ,που λίγο έλειψε να της δώσει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 ΕΠΣΗ.
Η συγκεκριμένη πορεία ξεκίνησε μετά το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο και ανέβασε την ομάδα της Ανάληψης από τις τελευταίες θέσεις να κυνηγάει την άνοδο.
Μέχρι στιγμής η ομάδα από το ομώνυμο χωριό ,βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς και απολογισμό 11 νίκες ,4 ισοπαλίες και 11 ήττες.
Κύριος εκφραστής των επιθετικών της προσπαθειών είναι ο Βασιλείου με 14 τέρματα ,ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί στο ματς ,λόγω ποινής 4 αγωνιστικών που του επιβλήθηκε ,όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με το Λίντο.
Εκτός αυτού όμως η ομάδα της Ανάληψης αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει την ζημιά στον αντίπαλο ,καθώς διαθέτει παίκτες ποιότητας όπως ο Τζιράκης και ο Γκιάτας.
Στο ματς του πρώτου γύρου η Ανάληψη στάθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο και λίγο έλειψε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το στάδιο Μοιρών ,αν ο Βαφάκης δεν έκανε το 3-2 προς το τέλος του παιχνιδιού για τη Δόξα Γαλιάς.
ΥΓ.: Πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους τις Ανάληψης ,οι οποίοι έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία για μετάδοση των αγώνων μέσω λινκ ,καθώς και για την προώθηση της ομάδας μέσω του δικού της μπλογκ. Τέτοιες κινήσεις χρειάζεται πραγματικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να αναδειχθεί και να βελτιωθεί.
Σας παραθέτουμε λινκ με το παιχνίδι του πρώτου γύρου καθώς και τα γκολ που σημειώθηκαν.
1.(Βλέπε: 12η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ανάληψη 3-2 )
2.(Βλέπε: 12η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ανάληψη 3-2 (BINTEO))


2 σχόλια:

  1. Απο κει που μας ειχαν ολοι ξεγραμμενους, εμεις αποδειξαμε οτι με θεληση και προσπαθεια μπορουμε να καταφερουμε τα παντα. Αν ημασταν πιο τυχεροι και πιο σοβαροι στον πρωτο γυρο, οπου χασαμε τσαμπα βαθμους, ισως να ημασταν εμεις η τριτη ομαδα που θα ανεβαινε στην Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει Αντωνη..Δειξατε οτι μπορουσατε ομως ησασταν ατυχοι στα ματς του πρωτου γυρου οπως ειπες..Καλη συνεχεια και καλο παιχνιδι μεταξυ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή