Κυριακή 28 Απριλίου 2013

30η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-ΕΓΟΗ 1-0

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν ,η Δόξα Γαλιάς ,επικρατώντας με σκορ 1-0 του ΕΓΟΗ ,στο στάδιο Μοιρών "Μανώλης Στεφανουδάκης".
Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας ,πλην όμως οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ξεδιπλώσουν τις προσπάθειες τους στον αγωνιστικό χώρο.
Η πρώτη καλή φάση του ματς ανήκε στη Δόξα ,όταν ο Ξημεράκης με κεφαλιά απείλησε την αντίπαλη εστία ,με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να αποκρούει.
Ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να ανοίξει το σκορ στο 22' ,όμως το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα κατευθυνθούν ισόπαλες προς τα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ,ο Ξημεράκης με σουτ στην κίνηση ,έπειτα από σέντρα του Σουλτάτου έκανε το 1-0 στο 44'.
Στο δεύτερο ημίχρονο ,η ομάδα της Δόξας μπήκε πιο δυνατά ,με σκοπό να διπλασιάσει τα τέρματα της και λίγο έλειψε να το πετύχει στο 56' ,όταν το δυνατό σουτ του Μαρκάκη ,πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Σουλτάτου να απειλήσει στο 65' ,όταν σε σουτ που επιχείρησε από αριστερά ,η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Μαρνέλλου.
Τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα ,το σουτ του Κυρλάκη στο 84' ,το οποίο κατέληξε λίγο άουτ.
ΥΓ.: Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό της ομάδας ,Μιχάλη Σουλτάτο ,ο οποίος έχει τα γενέθλια του σήμερα (γεν. 28-04-1983).
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του ,καθώς και στην προσωπική του ζωή.!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου