Κυριακή 21 Απριλίου 2013

29η Αγωνιστική: Αθλόπολις-Δόξα Γαλιάς 0-1

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της για τη φετινή σεζόν η Δόξα Γαλιάς.
Η ομάδα από τη Μεσσαρά επιβλήθηκε του Αθλόπολις εκτός έδρας με σκορ 0-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Λίντο ,αποσπάστηκε 12 βαθμούς από τη δεύτερη θέση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Δόξα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί μόλις στο 9' ,όταν ο Σουλτάτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων.
Στο 21' ήταν η σειρά του Αθλόπολις να ισοφαρίσει τις φάσεις αλλά και τα δοκάρια ,καθώς σε απευθείας εκτέλεση φάουλ ,η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντουλάκη.
Στη συνέχεια ο Ξημεράκης παραλίγο να ανοίξει το σκορ για τη Δόξα αλλά το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.
Ο ίδιος παίκτης απείλησε λίγα λεπτά αργότερα ,με κεφαλιά αυτή τη φορά ,η οποία όμως κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ.
Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται ισόπαλες χωρίς σκορ στα αποδυτήρια και τη Δόξα Γαλιάς να υπερτερεί στην κατοχή μπάλας.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου το Αθλόπολις προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και έφερε την κατοχή μπάλας στα ίδια επίπεδα.
Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα ,υπολογίζοντας όμως χωρίς τον Σουλτάτο.
Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Δόξας με όμορφο σουτ ,το οποίο όμως κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό ,έκανε το 0-1 ,το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΥΓ.: Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟΤ ,η οποία με μειονέκτημα έδρας κέρδισε αρχικά τον Ρωμανό και σήμερα τον Αλμυρό και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα του Ζαρού για τον τελικό της Α1 ΕΠΣΗ.
Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και ας γίνει ένα καλό Μεσσαρίτικο ντέρμπι..!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου