Κυριακή 7 Απριλίου 2013

27η Αγωνιστική: Ανάληψη-Δόξα Γαλιάς 1-1

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο Χερσονήσου η Δόξα Γαλιάς ,η οποία αντιμετώπισε την ομάδα την Ανάληψης εκτός έδρας για το πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι ,μοιράστηκαν τις ευκαιρίες και όπως φαίνεται ,η ισοπαλία ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για την Ανάληψη και μόλις στο 6ο λεπτό ,οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκιάτα στη μικρή περιοχή ,με το διαιτητή της αναμέτρησης ,να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Πανομοιότυπη φάση αλλά στον αντίποδα αυτή τη φορά ,με το Σουλτάτο να ανατρέπεται στο 32' για τη Δόξα Γαλιάς ,χωρίς όμως να υποδεικνύεται η παράβαση.
Στο 38' η Ανάληψη απείλησε με δυνατό σουτ του Γκιάτα και τον Φραγκιαδάκη να αποσοβεί τον κίνδυνο με διπλή προσπάθεια.
Στο 40' ήταν η σειρά της Δόξας να απειλήσει ,όταν ο Ξημεράκης σούταρε δυνατά και ο Μουντράκης απέκρουσε εύκολα τη μπάλα.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στην Ανάληψη ,καθώς στο 44ο λεπτό και ύστερα από όμορφο κόψιμο του Μηλάκη ,ο Τζιράκης δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι αμφότερες οι ομάδες ,κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια με το σκορ να είναι ισόπαλο 0-0 και την Ανάληψη να έχει μια μικρή υπεροχή στην κατοχή μπάλας.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου και συγκεκριμένα στο 49' ,ο Βάτα πήρε τη μπάλα ύστερα από ολιγωρία των παικτών της Δόξας ,πέρασε τον γκολκίπερ και πλάσαρε εύστοχα ,κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Ανάληψης.
Η Δόξα πήγε να απαντήσει άμεσα ,όμως το σουτ του Σουλτάτου στο 52' ,"έφυγε" πάνω από τα δοκάρια.
Επίσης στο 63' σε σέντρα σουτ του Μαρκάκη ,ο Μουντράκης έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παντερμαράκης θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς για την Ανάληψη ,καθώς διέσχησε με εξαιρετική προσπάθεια όλο το γήπεδο ,βρέθηκε τετ-α-τετ με το Φραγκιαδάκη ,όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας με μια φανταστική επέμβαση κράτησε το 1-0.
Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε για την επίτευξη ενός τέρματος και στο 78' έχασε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Αρχικά ο Μαρκάκης και εν συνεχεία ο Κλαούντιο από κοντά σημάδεψαν και οι δύο τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει υπέρ της Ανάληψης ,και έχοντας φτάσει στο 96' της αναμέτρησης ,η Δόξα Γαλιάς ισοφάρισε το παιχνίδι.
Εκτελέστηκε κόρνερ και η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Μαρκάκη ,ο οποίος από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε το σουτ ,με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μουντράκη κάνοντας το 1-1 ,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΥΓ.: Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" εκ μέρους της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών της Δόξας για την εξαιρετική φιλοξενία που τους επιφύλασσαν οι άνθρωποι της Ανάληψης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου