Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΔΩΡΙΕΑΣ: Αντιθέτη πορεία με βάση τις προσδοκίες

Τον Δωριέα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας η Δόξα Γαλιάς ,για το πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η αγωνιστική δράση για την Α2 ΕΠΣΗ η οποία είχε διακοπεί για μια εβδομάδα λόγω της Κυριακής των Αποκριών ,επανέρχεται τώρα με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο.
Με νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι , η Δόξα θα φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της φετινής κούπας ,που αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο από το ξεκίνημα της σεζόν.
Η ομάδα του Καστελίου παρότι ξεκίνησε τη σεζόν με αρκετές φιλοδοξίες ,οι οποίες έφταναν μέχρι και άνοδο στη Α1 ΕΠΣΗ ,δεν έχει πραγματοποιήσει αντάξια των προσδοκιών πορεία και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας πλησίον του υποβιβασμού.
Βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και απολογισμό 7 νίκες ,6 ισοπαλίες και 11 ήττες.
Επίσης παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική της γραμμή ,όπου έχει δεχτεί 44 τέρματα έως τώρα με τον τεχνικό της ομάδας Μανώλη Φρουδάκη να αναζητεί επειγόντως λύση.
Στην επίθεση ο Ιούλι ,αποτελεί την μόνη αξιόπιστη λύση ,καθώς βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ του Δωριέα με 11 τέρματα στο ενεργητικό του.
Το παιχνίδι του πρώτου γύρου ,το οποίο είχε πραγματοποιηθεί με γηπεδούχο της Δόξα στο στάδιο Μοιρών "Μανώλης Στεφάνουδάκης" είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Γαλιάς με σκορ 5-0.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου