Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

24η Αγωνιστική: Ατρόμητος-Δόξα Γαλιάς 0-2

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Δόξας από την έδρα του Ατρομήτου ,καθώς επιβλήθηκε με σκορ 0-2 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Γαλιάς ,αφού μόλις στο 15' βρισκόταν με δύο γκολ μπροστά.
Αρχικά ο Σουλτάτος με όμορφη ενέργεια και σουτ έκανε το 0-1 στο 13' και στη συνέχεια ο Ξημεράκης με πανομοιότυπο τρόπο ένα λεπτό αργότερα "έγραψε" το 0-2 ,που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να προηγηθεί στο παιχνίδι όταν ο Σαββάκης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε σουτ που επιχείρησε ο Μεταξάκης στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι κράτησαν το σκορ και κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα ,καθώς ο Βενιανάκης με δυνατό σουτ ,σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου.
Επίσης στο 72' ο Κυρλάκης έχασε τετ α τετ ,με τον γκολκίπερ του Ατρομήτου ,Αμανάκη να αποσοβεί τον κίνδυνο.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Μεσσαράς κάνει ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο ,ο οποίος από ότι φαίνεται πλέον είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να χαθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου