Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

25η Αγωνιστική: Δωριέας-Δόξα Γαλιάς 2-1

Την τρίτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Δόξα Γαλιάς ,αυτή τη φορά από την ομάδα του Δωριέα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα της Γαλιάς στο σημερινό παιχνίδι.
Το ματς ξεκίνησε με τον Δωριέα να προηγείται νωρίς στο σκορ ,όταν στο 14' εκτελέστηκε έμμεσο φάουλ ,με τη μπάλα να κοντράρει στο τείχος που είχαν σχηματίσει οι παίκτες της Δόξας και να καταλήγει στο παραθυράκι της εστίας κάνοντας το 1-0.
Η Δόξα στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει ,όμως η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι.
Σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για τη Δόξα ,με το Σταθοράκη να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής πάνω στον τερματοφύλακα.
Το πρώτο μέρος έληξε με το Δωριέα να προηγείται στο σκορ ,όμως η Δόξα Γαλιάς ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο γήπεδο από άποψη κατοχής αλλά και ευκαιριών.
Οι ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ,με τους ποδοσφαιριστές της Δόξας να φαίνονται αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σκορ.
Στο 53' όμορφη ενέργεια και σουτ του Σουλτάτου ,σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας.
Στη συνέχεια ,ως αποτέλεσμα του συνεχόμενου πρέσινγκ από τους παίκτες της Δόξας ,ο Ξημεράκης κέρδισε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με κάθετη πάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κυρλάκη ,ο οποίος δεν αστόχησε και ισοφάρισε το ματς σε 1-1 στο 62'.
Η ομάδα της Γαλιάς δεν έμεινε εκεί και κυνήγησε το γκολ που θα της έδινε το τρίποντο.
Εκεί λοιπόν που είχε εντείνει τις προσπάθειες της ,ένα γκολ του Δωριέα στο 76' ,"έκοψε" τα πόδια των φιλοξενουμένων για κάτι καλύτερο.
Η ομάδα του Καστελίου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή ,με τη μπάλα να κατευθύνεται απευθείας στο "γάμα" της εστίας και τον τερματοφύλακα της Δόξας ανήμπορο να αντιδράσει.
Στο 82', σε απευθείας εκτέλεσε φάουλ του Ξημεράκη ,οι αμυντικοί του Δωριέα απομάκρυναν τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Mέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρχε κάποια αλλαγή στο σκορ και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή το Δωριέα με σκορ 2-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου