Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

23η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Λίντο 1-2

Την ήττα μετά από 17 συνεχόμενες νίκες ,γνώρισε η Δόξα Γαλιάς από το Λίντο για το πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ.
Το συγκρότημα του Λάκη Καργιωτάκη παρουσιάστηκε κατώτερο των προσδοκιών ,με αποτέλεσμα να ηττηθεί.
Καμία από τις δύο ομάδες δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καλή στο σημερινό παιχνίδι ,όμως το Λίντο στάθηκε περισσότερο τυχερό και πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Γαλιάς να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία ,όταν ο Κυρλάκης σε τετ α τετ δεν κατάφερε να ευστοχήσει.
Στο 24' έγινε βαθιά μπαλιά στην πλάτη του Χαμαλάκη και ο Ξενικάκης με δυνατό σουτ ,έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Η Δόξα παρουσιάστηκε νωθρή στη συνέχεια και το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.
Έτσι οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια ,με το Λίντο να προηγείται με βραχέα κεφαλή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μεσσαράς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ ,όμως το δεύτερο γκολ του Ξενικάκη δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
Το Λίντο αναπτύχθηκε όμορφα στην αντεπίθεση και σε όμορφη σέντρα από αριστερά ο Ξενικάκης με προβολή "έγραψε" το 0-2 στο 59'.
Στη συνέχεια η Δόξα δημιούργησε δύο καλές πανομοιότυπες ευκαιρίες για να μειώσει ,όταν σε σέντρες από αριστερά αρχικά ο Ξημεράκης και αργότερα ο Σταθοράκης δεν βρήκαν στόχο.
Στο 78' η Γαλιά κατάφερε να μειώσει το δείκτη του σκορ ,καθώς ο Κλαούντιο με όμορφο πλασέ έκανε το 1-2 ,το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη και άτρωτη παρά τα σερί που δημιουργεί και ανεξαρτήτως της κατηγορίας που αγωνίζεται.
Η σημερινή ήττα δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τη φετινή πορεία της Δόξας ,η οποία μέχρι στιγμής κρίνεται εξαιρετική.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λίντο για το τρίποντο και καλή συνέχεια στις δύο ομάδες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου