Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Προσοχή στην "λαβωμένη" ομάδα της Επισκοπής

Την ομάδα του Ατρομήτου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας η Δόξα Γαλιάς για το πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Πριν μερικές εβδομάδες το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελούσε ένα ντέρμπι κορυφής ,όμως ο Ατρόμητος μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει απομακρυνθεί από την κορυφή της βαθμολογίας.
Επίσης η ομάδα από την Επισκοπή έχει χάσει από το ρόστερ της τρία βασικά της γρανάζια.
Ο λόγος για τον Αλέξη Κουνενάκη που αποχώρησε από την ομάδα ,και τους Σπύρο Μαστρογιαννάκη και Νίκο Σαρτζετάκη  οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά.
Μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς και απολογισμό 9 νίκες ,7 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Να σημειώσουμε ότι εκτός τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Επισκοπής ,διαθέτει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Αντώνη Μεταξάκη ,ο οποίος οδηγεί την κούρσα των σκόρερ με 22 τέρματα και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Δόξα Γαλιάς είχε καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου ,νικώντας με σκορ 2-1 ,σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Μοιρών "Μανώλης Στεφανουδάκης".
(Βλέπε: 9η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ατρόμητος 2-1 )


1 σχόλιο: