Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΕΓΟΗ: Πολλές ανακατατάξεις κυρίως σε διοικητικό επίπεδο

Το ιστορικό σωματείο του ΕΓΟΗ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας η ομάδα μας την προσεχή αγωνιστική.
Η ομάδα από τη Βαγιά που ιδρύθηκε το 1924 ,τη φετινή χρονιά παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και αστάθεια τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.
Στη θέση του προέδρου μέχρι πρότινος βρισκόταν ο Δημήτρης Κοροβέζος ,όμως πριν 2 βδομάδες περίπου ανακοίνωσε την αποχώρηση του ,με την ομάδα του ΕΓΟΗ να αναζητεί τον αντικαταστάτη του.
Όσον αφορά τον προπονητή ,τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Στην έναρξη της σεζόν στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Μανώλης Συντιχάκης. Με το πέρας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανακοινώθηκε η αποδέσμευση του.
Τότε την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Μανώλης Ντάγκινης. Ο έμπειρος προπονητής όμως ,έμεινε στην ομάδα μόνο τέσσερις αγωνιστικές και στη συνέχεια αποχώρησε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.
Αυτός που τον διαδέχτηκε και αποτέλεσε τον τρίτο προπονητή του ΕΓΟΗ για τη φετινή σεζόν ήταν ο Μανώλης Μουντράκης ,ο οποίος βρίσκεται ακόμα στην τεχνική ηγεσία.
Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο ΕΓΟΗ προχώρησε στην απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών ,με τους: Τζέρτζι (Κεραυνός) ,Μπριντάκη (Πήγασος) ,Καβαλιέρη και Χρηστάκη (Θέρισος) ,Γαλανάκη,Πανακάκη και Κοντό (Αναγέννηση Δ.Π.) να ενσωματώνονται στην ομάδα της Βαγιάς.
Επίσης αποδέσμευσε 4 παίκτες με τους: Κιουπάκη ,Μανιά ,Λαδουκάκη και Παναούση να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ,η ομάδα του ΕΓΟΗ αποτελεί πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.
Φέτος με το πέρας 14 αγωνιστικών ,βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς και απολογισμό 7 νίκες ,2 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Επιπρόσθετα στο θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ αποκλείστηκε από την πρώτη φάση ,όπου ηττήθηκε  εντός έδρας από τον Πατούχα με σκορ 0-2.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι επιθετικοί Μπεζάνι και Αλεξίου που αποτελούν τους κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών του ΕΓΟΗ ,με 8 και 5 τέρματα αντίστοιχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου