Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Συνέντευξη του Απόστολου Παπακώστα στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Παπακώστας.
Μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα έπειτα από τους 3,5 μήνες παρουσίας του ,τους στόχους της ομάδας ,καθώς και για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και που σκοπεύουν να γίνουν.
Αναλυτικά:

doxagalias.blogspot.gr: Κύριε Παπακώστα να σας ευχαριστήσουμε καταρχάς που δεχτήκατε να παραχωρήσετε αυτή τη συνέντευξη στο επίσημο blog της ομάδας. Μετά από 3,5 μήνες παρουσίας στην ομάδα πως βλέπετε τα πράγματα όσον αφορά την πορεία της ομάδας σε σχέση με τη μέρα που αναλάβατε ως προπονητής.?

Απ.Π.: Να είστε καλά.Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία.Όταν ανέλαβα την ομάδα υπήρχε έντονος προβληματισμός διότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα βάσει της ποιότητας που υπάρχει αλλά και της πολύ καλής δουλειάς που είχε γίνει ως τότε.Υπήρχε βέβαια λογική εξήγηση σε αυτό αφού πρόκειται για μια ομάδα με αρκετές νέες μεταγραφές που χρειαζόταν ένα χρονικό διάστημα για να δέσει και να γνωριστούν οι παίκτες μεταξύ τους. Αν δούμε και το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που είχε η αρχή του πρωταθλήματος ,καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν περίεργο να υπάρχουν απώλειες βαθμών. Όλο αυτό μας ακολούθησε και στη συνέχεια και δημιούργησε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Στα τελευταία ματς έχουμε ανεβάσει την απόδοση ,είμαστε πιο δεμένοι και οι παίκτες έχουν καταλάβει ακριβώς τι τους ζητώ. Η πορεία μας έχει ανοδική τάση αν και δεν είναι ακόμα αυτή που όλοι επιθυμούμε.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος.?

Απ.Π.: Τις πρώτες μέρες που ήρθα στην ομάδα έκανα μια δήλωση που σε πολλούς δεν άρεσε. Δεν κατάλαβαν μάλλον το νόημα της. Είπα ότι ο πρώτος μας στόχος ως νεοφώτιστοι είναι η γρήγορη σωτηρία. Βάση προκήρυξης πέφτουν τρεις ομάδες από την Α1 ΕΠΣΗ. Αν δείτε τι γίνεται στην Γ' Εθνική ,μπορεί να πέσουν μέχρι και τρεις ομάδες. Άρα στο σύνολο στην Α1 ΕΠΣΗ ,υπάρχει πιθανότητα να πέσουν μέχρι και έξι ομάδες. Δείτε το βαθμολογικό μας πίνακα και παρατηρήστε γύρω από την 10η θέση που υποθετικά σώζει ,πόσες ομάδες βρίσκονται οι οποίες είναι πολύ κοντά τόσο σε υποβιβασμό όσο και στα πλέυ οφ. Τότε θα καταλάβετε την δήλωση που είχα κάνει στην αρχή. Φυσικά εύχομαι να σωθούν όλοι από την Γ' Εθνική και να μην ισχύσει τέτοιο σενάριο αλλά το ποδόσφαιρο είναι αριθμοί και εμείς έχουμε ως στόχο να μαζέψουμε όσους περισσότερους μπορούμε ,να σωθούμε γρήγορα και αν μπούμε στην 5άδα να παλέψουμε μέχρι τέλους.


doxagalias.blogspot.gr: Όσον αφορά τις μεταγραφές έχουν ήδη αποκτηθεί δυο ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πιθανότητα για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.?

Απ.Π.: Όσο προχωράει το πρωτάθλημα βλέπουμε που πονάει η ομάδα ,υπάρχουν παράλληλα και αποχωρήσεις όπως αυτές του Κουτσάκη ,Βαρέλη και Πολεμαρχάκη. Εκεί πάνω κάνουμε τις προσθήκες για να γεμίσουμε το ρόστερ και να ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας. Με τα παιδιά που ήρθαν νομίζω ότι θα το πετύχουμε. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος και είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής που ελπίζω να κλείσει θετικά.


doxagalias.blogspot.gr: Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Καλή συνέχεια και επιτυχία στους στόχους σας.

Απ.Π.: Να είστε καλά.Καλή δημοσιογραφική συνέχεια σε σας και στο doxagalias.blogspot.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου