Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

17η Αγωνιστική: Ρωμανός-Δόξα Γαλιάς 0-4

Μεγάλη και παράλληλα σημαντική νίκη πήρε η Δόξα Γαλιάς ,η οποία επιβλήθηκε του Ρωμανού εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 0-4 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Ελιάς είχε μονόπλευρο χαρακτήρα με μια μόνο ομάδα να βρίσκεται στο γήπεδο.
Η Δόξα ξεκίνησε το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς ,καθώς μόλις στο 2' ο Χαμαλάκης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπαδάκη άνοιξε το σκορ.
Τρία λεπτά αργότερα μόλις συμπληρωνόταν το πρώτο 5λεπτο του παιχνιδιού η Δόξα Γαλιάς διπλασίασε τα τέρματα της με όμορφο πλασέ του Καργιωτάκη.
Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και συγκεκριμένα στο 11' ο Κώττης με σουτ έξω από την περιοχή "έγραψε" το 0-3 ,βάζοντας γερές βάσεις για την εκτός έδρας επικράτηση της Γαλιάς.
Το ημίχρονο έληξε με το σκορ να παραμένει 0-3 και τις δυο ομάδες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανακάμψουν όμως στο 54' ο Φράγκος με γυριστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 για τους φιλοξενούμενους ,δίνοντας τέλος σε όποιες ελπίδες είχαν απομείνει στο Ρωμανό για ανατροπή του σκορ.
Το 0-4 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τη Δόξα να κατακτά τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.
Επίσης με την έκταση του σκορ υπερτερεί έναντι του Ρωμανού σε ισοβαθμία καθώς το ματς του 1ου γύρου είχε βρει το Ρωμανό νικητή με σκορ 0-2.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου