Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

19η Αγωνιστική: Αστέρας Μυρτιάς-Δόξα Γαλιάς 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Δόξας με τον Αστέρα Μυρτιάς για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ελαφρώς καλύτεροι από τον 3ο μέχρι πρότινος της βαθμολογίας Αστέρα και θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από τη Μυρτιά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα της Μυρτιάς να ελέγχει το ρυθμό και να απειλεί πρώτη με σουτ του Βεργιανάκη.
Στη συνέχεια ένα προσωπικό σόλο του Μιαούλη ακολούθησε, με τον παίκτη του Αστέρα να περνά δυο αντίπαλους και να επιχειρεί το πλασέ το οποίο δε βρήκε στόχο.
Η Γαλιά αντεδρασε βγήκε στην αντεπίθεση ,όμως το σουτ του Φράγκου από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδήκησε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας και οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου η Δόξα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 51'εχασε την καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού.
Σε σέντρα που πραγματοποιήθηκε από δεξιά, ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε ασταθώς ,η μπάλα έφτασε στο Σουλτάτο που επιχείρησε το πλασέ ,με τον αμυντικό του Αστέρα να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Στη συνέχεια η Δόξα απείλησε ξανά, αρχικά με σουτ του Φράγκου κι αργότερα του Καργιωτάκη μη βρίσκοντας στόχο.
Στο 72' ο Καργιωτάκης βρέθηκε ξανά απέναντι στο τέρμα της Μυρτιάς αλλά ο τερματοφύλακας είπε ξανά "όχι".
Λίγο πριν τη λήξη του ματς ο Αστέρας θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της νίκης, όταν ο Βεργιανάκης πέρασε τον τερματοφύλακα της Δόξας αλλά ευρισκόμενος σε πλάγια θέση δεν μπόρεσε να πλασάρει.
Έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου