Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΦΑΙΣΤΟΣ: Προσοχή μην την ξαναπατήσουμε

Έχοντας διανύσει 19 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ μέχρι στιγμής ,η Φαιστός είναι η μοναδική ομάδα η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει τη Δόξα Γαλιάς.
Το συγκεκριμένο της επίτευγμα αποκτά ακόμα περισσότερη σημασία και αξία αν αναλογιστούμε ότι το εν λόγω παιχνίδι είχε πραγματοποιηθεί με γηπεδούχο τη Δόξα Γαλιάς.
Επίσης τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η Δόξα βρισκόταν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα ,ενώ αντίθετα η ομάδα της Φαιστού στην ουρά.
Βάσει αυτού του αποτελέσματος και της κακής εικόνας της Δόξας τότε ,είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο ο Μιχάλης Κουτεντάκης και τη θέση του στην τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Λάκης Καργιωτάκης ,ο οποίος κοσμεί την άκρη του πάγκου έως και σήμερα.
Aπό τότε μεσολάβησε μισός γύρος πρωταθλήματος και πλέον οι ομάδες θα αναμετρηθούν για την 20η αγωνιστική της Α2 ,αυτή τη φορά με γηπεδούχο την ομάδα των Βόρων.
Η Φαιστός δεν έχει ανακάμψει ιδιαίτερα και συνεχίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ,προσπαθώντας να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Καταλαμβάνει τη 12η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και απολογισμό 6 νίκες ,4 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο Κουνδουράκης καθώς αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Φαιστού με 7 τέρματα ,όπως επίσης και ο Παπαδάκης που τον ακολουθεί έχοντας πετύχει 5.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου όπως προαναφέραμε η ομάδα της Γαλιάς είχε ηττηθεί εντός έδρας με σκορ 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου