Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

19η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Αγία Βαρβάρα 3-0

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Δόξα Γαλιάς ,νικώντας με σκορ 3-0 την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στο γήπεδο του Ζαρού ,για την 19η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.
Η Αγία Βαρβάρα επέλεξε ένα πολύ σκληρό και δυνατό τρόπο παιχνιδιού ,ο οποίος όμως δεν απέδωσε.
Άξιο αναφοράς τα πολλά αντιαθλητικά τάκλιν και μαρκαρίσματα των παικτών της Αγίας Βαρβάρας ,τα οποία καθαρά από τύχη δεν τραυμάτισαν σοβαρά τους ποδοσφαιριστές της Γαλιάς.
Η Δόξα Γαλιάς έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της να κερδίσει το ματς και μόλις στο 5' ο Ξημεράκης επιχείρησε σουτ ,με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να αποσοβεί τον κίνδυνο.
Στο 27' ο Βενιανάκης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή ,με τον γκολκίπερ της Αγίας Βαρβάρας  να επεμβαίνει σωτήρια ξανά.
Συμπληρώνοντας μισή ώρα αγώνα και συγκεκριμένα στο 31' ο Σουλτάτος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ,ο Σηφάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 ,βάζοντας τη Δόξα σε θέση οδηγού.
Ο Βενιανάκης στο 40' με καρφωτή κεφαλιά πήγε να αυξήσει το δείκτη του σκορ ,όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς.
Έπρεπε να φτάσουμε στο 43' για να πατήσει περιοχή η Αγία Βαρβάρα ,όταν σε σουτ του Σταματάκη ,ο Κωνσταντουλάκης απέκρουσε εύκολα.
Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια με τη Δόξα να προηγείται 1-0 και να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Δόξα πέρασε με δύο τέρματα μπροστά ,όταν ο Βενιανάκης με σουτ-βολίδα έξω από την περιοχή ,έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ.
Εξαιρετική ενέργεια και από τον Ξημεράκη στο 63' ,καθώς απέφυγε πολύ όμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο ,εξαπέλυσε το σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74' ο Σουλτάτος αστόχησε ,σε σουτ που επιχείρησε από κοντά.
Ότι δεν κατάφερε στο 74' ,το πέτυχε στο 89' όταν ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.
Ο Κλαούντιο ανατράπηκε στη μικρή περιοχή και ο Σουλτάτος από την άσπρη βούλα έγραψε το 3-0 ,σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους της Δόξας και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου