Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

22η Αγωνιστική: Δαφνές-Δόξα Γαλιάς 0-1

Νικήτρια από το γήπεδο των Δαφνών ,απέδρασε η Δόξα Γαλιάς με το ματς να λήγει 0-1 ,για το πλαίσιο της 22 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Η ομάδα των Δαφνών ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στο 14' με σουτ του Ταφλάι παραλίγο να ανοίξει το σκορ ,με τη μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.
Την ίδια κατάληξη είχε και η ενέργεια του Πατεράκη στο 27'. Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά με σουτ στο 36' χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η Δόξα στη συνέχεια απείλησε με όμορφη ενέργεια του Ξημεράκη ,με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να αποσοβεί τον κίνδυνο.
Ότι δεν κατάφερε ο Ξημεράκης ,το πέτυχε ο Σουλτάτος λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.
Με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-1 στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ,με τη Δόξα να βρίσκεται στη θέση του οδηγού.
Στο δεύτερο ημίχρονο ,η ομάδα της Γαλιάς είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ,όμως τόσο ο Βενιανάκης ,όσο και ο Κυρλάκης δεν βρήκαν στόχο στις προσπάθειες που επιχείρησαν.
Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο κύλησε χωρίς να σημειωθεί κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση ,με την ομάδα της Δόξας να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο.
Τρίποντο που της δίνει και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ μιας και η διαφορά από την 4η θέση βρίσκεται πλέον στους 24 βαθμούς.
Μία άνοδος που ήρθε μετά από αρκετή δουλειά και κόπωση για την ομάδα της Μεσσαράς.
Από την αρχή αποτέλεσε τον βασικό στόχο της ομάδας και με τη συμβολική προσπάθεια όλων ,τελικά επετεύχθη.
Επόμενος στόχος η κατάκτηση της πρώτης θέσης και της κούπας του πρωταθλητή ,πράγμα που δεν αναμένεται να αργήσει και πολύ.
Καλή επιτυχία στην ομάδα της Δόξας για την άνοδο και ευχόμαστε να τελειώσει η φετινή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με όσο γίνεται περισσότερες νίκες..!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου