Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014

Συνέντευξη του Ανδρέα Αεράκη στο doxagalias.blogspot.gr

Συνέντευξη στο επίσημο blog της Δόξας παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς Ηρακλειώτης ακραίος χαφ ,Ανδρέας Αεράκης.
Μίλησε για την απόφαση του να δεχτεί την πρόταση της Δόξας ,τις εντυπώσεις από την ομάδα και το ρόστερ ,το κλίμα που υπάρχει ,τη γνώμη του για τη Διοίκηση και τον προπονητή ,καθώς και τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.
Αναλυτικά:


doxagalias.blogspot.gr: Καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε που δεχτήκατε να παραχωρήσετε συνέντευξη στο επίσημο blog της ομάδας. Τι σας έκανε να δεχτείτε την πρόταση της Γαλιάς?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Από την αρχή γνώριζα πως η Δόξα Γαλιάς αποτελεί ένα φιλόδοξο και οργανωμένο σωματείο με πρωταγωνιστικό ρόλο στο τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλείου. Η δουλειά που γίνεται σε αυτήν την ομάδα είναι φανερή άλλωστε, με την ανοδική πορεία του σωματείου τα τελευταία χρόνια. Με την έλευση του νέου προπονητή ,του κ.Σουτζή, ενημερώθηκα για τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, την οργάνωση που διαθέτει καθώς και για τον πρόεδρο κ.Καμπουράκη για τις προσπάθειες που κάνει για να έχει ένα υγιές σωματείο σαν αυτό της Δόξας.
Καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδας ο κ.Σουτζής, καθώς είναι ένας προπονητής που έχω συνεργαστεί ξανά μαζί στο παρελθόν.


doxagalias.blogspot.gr: Μέχρι στιγμής πως σας φαίνεται το ρόστερ που έχει η ομάδα.?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας αποτελεί ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει ,αποτελείται από καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες με εμπειρίες και με προσωπικότητα.
Καθώς και από νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με όρεξη και φιλοδοξίες. 
Όλα αυτά δείχνουν την καλή δουλειά που πραγματοποιείται στο σωματείο από την διοίκηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις επιλογές του προπονητή.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιες οι εντυπώσεις σας από το σωματείο?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Όπως προαναφέρθηκα αποτελεί ένα πολύ οργανωμένο σωματείο που προσέχουν, συντηρούν και αφοσιώνονται όλα τα μέλη της διοίκησης και με το παραπάνω για να καλύπτονται οι ανάγκες του σωματείου και των ποδοσφαιριστών που την αποτελούν. Ακόμα και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο δείχνει πόσο αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει.


doxagalias.blogspot.gr: Λίγα λόγια για τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καμπουράκη και τον προπονητή Μανώλη Σουτζη.

ΑΝ.ΑΕΡ.: Αποτελούν δύο άτομα με κοινές φιλοδοξίες και όραμα για την ομάδα. Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένα σωματείο καθώς εκείνοι είναι η βάση έτσι ώστε να χτιστεί ένα δυνατό σωματείο με όραμα και φιλοδοξίες σαν τις δικές τους.
Ο πρόεδρος κ. Καμπουράκης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την ομάδα του και φροντίζει να μην λείπει τίποτα ούτε σε αυτήν ούτε στους ποδοσφαιριστές του σωματείου. Και αυτό φαίνεται άλλωστε από την ανοδική πορεία της ομάδας από τότε που την ανέλαβε με την σωστή διαχείριση και φροντίδα που παρέχει. Αποτελεί παράδειγμα για πολλούς παράγοντες στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.
Όσον αφορά για το προπονητή της ομάδας τον κ. Σουτζή αποτελεί έναν προπονητή με προσωπικότητα  και χαρακτήρα νικητή. Ένας προπονητής που προσπαθεί να περάσει όλα αυτά που έχει να δώσει, έτσι ώστε να αποκτήσει η κάθε ομάδα που αναλαμβάνει «ταυτότητα» και αγωνιστική πειθαρχία για να εκπληρώσει τους στόχους της.


doxagalias.blogspot.gr: Ποιοι είναι οι στόχοι της Δόξας για φέτος.?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Οι στόχοι της ομάδας δεν θα μπορούσαν να ΄ναι άλλοι από πρωταγωνιστικοί. Το ρόστερ είναι δυνατό και ανταγωνιστικό για την κατηγορία. Με σκληρή δουλειά και με υπομονή θα μείνουμε μέσα στους στόχους που έχει θέσει το σωματείο.


doxagalias.blogspot.gr: Πως είναι το κλίμα στην ομάδα.?

ΑΝ.ΑΕΡ.: Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Όλοι μαζί, από τους ποδοσφαιριστές  μέχρι και τους παράγοντες της ομάδας, είμαστε μια οικογένεια και δίνουμε το 100% να κρατάμε την ομάδα υγιείς .doxagalias.blogspot.gr: Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ,χωρίς τραυματισμούς.

ΑΝ.ΑΕΡ.: Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια και στο doxagalias.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου