Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

10η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Ηρακλής Θερίσσου 2-1

Σε κακό δαίμονα έχει εξελιχθεί για τη Δόξα Γαλιάς η ομάδα του Ηρακλή καθώς μπορεί την εφετινή σεζόν η Γαλιά να έχει δυο νίκες σε ισάριθμα ματς ,όμως έχουν προέλθει με πολύ κόπο και αμφότερες στα λεπτά των καθυστερήσεων.
Αν συνυπολογίσουμε και τα περσινά αποτελέσματα φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η ομάδα της Θερίσσου βάζει πολύ δύσκολα στους Μεσσαρίτες.
Για τη 10η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ οι δυο ομάδες αγωνίζονταν στο γήπεδο της Γαλιάς ,με τη Δόξα να μπαίνει δυνατότερα στο ματς προσπαθώντας να πάρει το προβάδισμα από νωρίς.
Στο 26' ο Βαρούχας με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων βάζοντας τη Δόξα σε θέση οδηγού.
Το 1-0 αποτέλεσε το σκορ του ημιχρόνου με τις ομάδες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου ο Ηρακλής προσπάθησε να ισοφαρίσει ,πράγμα που κατάφερε στο 65' με σουτ του Βαλαμούτσινου έπειτα από σέντρα του Νταουσιάνη.
Η Δόξα επιχείρησε να απαντήσει και να βρεθεί στο σκορ όμως οι προσπάθειες των παικτών της ήταν ανεπιτυχείς.
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο ,ήρθε ο Γιαλιτάκης με πλασέ να κάνει το 2-1 για τη Γαλιά ύστερα από πάσα του Βαρούχα ,δίνοντας ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για τους ερυθρόλευκους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου