Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΤΥΛΙΣΟΣ: Η άμυνα της χαλάει το σύνολο

Οι γιορτές τελείωσαν και ήρθε η ώρα για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
Να ευχηθούμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία.
Την προσεχή αγωνιστική η ομάδα της Δόξας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Τύλισο ,στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.
Η ομάδα της Τυλίσου παρά το ανταγωνιστικό ρόστερ που διαθέτει μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.
Χρίζει πάντως ιδιαίτερης προσοχής καθώς παρότι βρίσκεται αρκετά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα ,μπορεί να "χτυπήσει" οποιοδήποτε παιχνίδι της κατηγορίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι με τους "μεγάλους" της κατηγορίας έχει καταφέρει να φύγει με νίκες και ισοπαλίες.
Αν και διαθέτει αρκετά καλή επιθετική γραμμή ,η αμυντική της λειτουργία είναι αυτή που χαλάει το σύνολο και της έχει στερήσει πολλούς βαθμούς.
Για το λόγο αυτό ενισχύθηκε με τον πορτιέρο Γιάννη Γριντάκη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται επίσης οι επιθετικοί Παγκαλάκης και Γαντζούδης ,οι οποίοι έχουν σκοράρει 9 και 6 τέρματα αντίστοιχα.
Η Τύλισος βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας μετά τον πρώτο γύρο με 16 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες ,4 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Όσον αφορά την τεχνική ηγεσία ,λίγες μέρες πριν τις γιορτές αποχώρησε ο Γιάννης Διαμαντάκης και στη θέση του ο πρόεδρος της Τυλίσου κ. Βασίλης Κουβίδης επέλεξε τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Φιολιτάκη.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα της Γαλιάς είχε φύγει νικήτρια από το γήπεδο της Τυλίσου ,καθώς είχε επικρατήσει με 0-2 της ομώνυμης ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου