Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

16η Αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Τύλισος 3-2

Τι κι αν δεν είχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση εδώ και 20 μέρες. Τι κι αν βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι το 72'.
Η ομάδα της Δόξας έδειξε ότι διαθέτει μέταλλο πρωταθλητή και επικράτησε τελικά με σκορ 3-2 της ομάδας της Τυλίσου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ έκαναν το 0-1 στο 16' με όμορφη ενέργεια και σουτ του Παγκαλάκη.
Στη συνέχεια η Δόξα ισορρόπησε και απείλησε με σουτ του Βαφάκη το οποίο κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.
Στο 33' ο Κυρλάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε για τη Δόξα επαναφέροντας την ηρεμία τόσο στον πάγκο όσο και στην εξέδρα.
Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου ,με τις δύο ομάδες να παίρνουν την άγουσα προς τα αποδυτήρια.
Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Γαλιάς είχε μια μικρή υπεροχή στην κατοχή της μπάλας.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' ,μια ασυνεννοησία των αμυντικών της Δόξας ,έδωσε τη δυνατότητα στον Μανιουδή να σκοράρει και να τοποθετήσει εκ νέου την ομάδα της Τυλίσου σε ρόλο οδηγού.
Τα λεπτά περνούσαν με τη Δόξα να απειλεί την εστία της Τυλίσου χωρίς όμως αποτέλεσμα ,μιας και τα σουτ των Ξημεράκη και Σουλτάτου δεν βρήκαν στόχο.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Δόξα θα μπει με το αριστερό στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2013 ,η χρυσή αλλαγή του Λάκη Καργιωτάκη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Ο λόγος για τον Κλαούντιο Χίκα ο οποίος πέρασε στη θέση του Κυρλάκη στο 64' και με δύο δικά του τέρματα έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της Γαλιάς.
Αρχικά στο 73' όταν από κόρνερ του Ξημεράκη έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 2-2.
Επίσης στο 84' όταν από κάθετη πάσα του Σταθοράκη ,με όμορφο πλασέ έγραψε το 3-2 σκορπίζοντας χαρά και ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου