Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η άμυνα δίνει τους βαθμούς..!!

Οι περισσότεροι στο χώρο του ποδοσφαίρου ασπάζονται την έκφραση πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
Ένας λόγος που η περυσινή ομάδα στην Α1 δεν συγκέντρωσε αρκετούς βαθμούς ήταν το ότι παρά τις καλές εμφανίσεις και τα τέρματα που σημείωσε ,η αμυντική της λειτουργία δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να δεχτεί πολλά γκολ στη διάρκεια της σεζόν.
Έτσι λοιπόν δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό.
Στο ποδόσφαιρο όσα γκολ και να πετύχεις στην επίθεση αν δεν έχεις άμυνα γρανίτη δεν προχωράς.Σε κάποια ματς θα σε βοηθήσει η επίθεση και θα κερδίσεις.Όμως σε άλλα που πρέπει να μείνει το μηδέν στην άμυνα και να επιτευχθεί κάποιο γκολ στην αντεπίθεση(ιδιαίτερα αν είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας ο αντίπαλος) υπάρχει πρόβλημα.
Τη φετινή σεζόν είναι αξιοπρόσεκτο ότι από την Α1 και Α2 ΕΠΣΗ η μόνη ομάδα που έχει μηδέν γκολ παθητικό είναι η Δόξα Γαλιάς.
1η αγωνιστική: Τύλισος-Δόξα Γαλιάς 0-2
2η αγωνιστική: Δόξα Γαλιάς-Θέρισος 3-0
3η αγωνιστική: Δειλινά-Δόξα Γαλιάς 0-1
Και αν συνυπολογίσει κάποιος ότι κράτησε το μηδέν και στον αγώνα κυπέλλου με τα Πηγαιδάκια   (8-0),τότε οι αγώνες με μηδέν στην άμυνα φτάνουν τον αριθμό 4 και τα τέρματα το 14-0.
Ελπίζουμε και ευχόμεθα και η συνέχεια να ναι ανάλογη και η Δόξα να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο της στη Α1 ΕΠΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου